Katsojainfo: HJK vs Farul to 31.8. klo 19 – viimeistä eurokarsintaa viedään

HJK:n kesän eurokarsintataival tulee torstaina päätökseen, kun romanialainen Farul saapuu vieraaksi Bolt Arenalle Konferenssiliigan karsintojen playoff-kierroksen toisessa osassa.

HJK vs Farul Constanța
To 31.8.2023 klo 19:00 (ovet aukeavat klo 18, ravintola auki jo klo 17 alkaen)
Konferenssiliigan karsinnat – Bolt Arena

Kesän eurokarsintojen viimeinen ottelu pelataan torstaina 31.8. kello 19 Bolt Arenalla. Panokset ovat kovat, sillä otteluparin voittaja etenee Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Avausosa päättyi Romaniassa Farulin 2-1-voittoon.

Haapasalon Hatsapuri -kärry palvelee jälleen Lumme Energia Aurinkokatsomossa, jossa myös järjestetään HJK:n ystävämyynti.

Otteluun oli myyty keskiviikkoaamuun mennessä yli 5100 lippua. Junnupääty ja Yläkatsomo ovat loppuunmyytyjä, mutta Pääkatsomossa, Lumme Energia Aurinkokatsomossa ja Klubipäädyssä on vielä tilaa. Toimi kuitenkin ajoissa, sillä parhaat paikat menevät pian.

Liput
Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja myydään myös paikan päällä. Paikan päältä ostettuun lippuun lisätään viiden euron palvelumaksu. Lipunmyyntipisteet löytyvät HJK:n toimiston aulasta sekä Klubipäädystä.

Lippuja oli myyty keskiviikkoon mennessä jo reilu 5100. Ottelupäivä ja ottelua edeltävä päivä ovat lähtökohtaisesti aina vilkkaimmat päivät lipunmyynnissä, joten toimi nopeasti, mikäli haluat varmistaa paikkasi matsiin.

Huomioithan, että lippujen ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta.

Edullisin ennakkolippu HJK:n kotimatsiin kustantaa 20 euroa aikuiselta. Kaikki lasten liput maksavat 5 euroa katsomonosasta riippumatta. Alle 4-vuotiaat pääsevät veloituksetta. Lisäksi lippuja on myynnissä myös alennusryhmille, joihin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä työttömät.

MyClub-etu
HJK:n omille junioreille ja toimihenkilöille lähetettiin linkki, jonka kautta on pystynyt lunastamaan kaksi veloituksetonta lippua matsiin. Junnupäädyn osalta MyClub-liput lunastettiin nopeasti loppuun, ja Junnupääty onkin torstaina loppuunmyyty.

Sisääntulon yhteydessä lipun lisäksi on näytettävä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkortti. Huomioithan, ettei pelkkä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkortin näyttäminen riitä sisäänpääsyyn. Sisäänkäynti Junnupäätyyn tapahtuu torstaina jäähallin kulmalta.

Junnupäädyssä luvassa ohjelmaa perheen pienimmille. Lisäksi tauolla Junnupäädyssä vierailee Frendi-maskotti sekä HJK:n joukkueen jäsen, jos mahdollista.

Saapuminen
Bolt Arenan portit aukeavat kello 18.00. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Kaikki sisääntuloportit ovat käytössä, mutta pohjoispäädyn Urheilukadun puoleinen portti on varattu pelkästään vieraskannattajille. Junnupäädyn sisäänkäynti tapahtuu pohjoispäädyn itäpuolelta jäähallin kulmalta.

Pääkatsomon ravintola aukeaa jo kello 17.00. Ravintolaan tullessa suoritetaan turvatarkastus ja lippu tarkastetaan siirryttäessä katsomon puolelle. Ravintolaan on mahdollista tulla viihtymään ennen peliä, vaikka lippu olisikin toiseen katsomonosaan. Toiseen katsomonosaan siirrytään oman turva- ja lipuntarkastuksen kautta.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Klubipäädyn etkot (ei pidetä)
Klubipäädyn etkoja ei pidetä europeleissä.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Ravintola palvelee kello 17.00 alkaen. Ruokaa on tarjolla heti. Ravintolassa tarjolla muun muassa Talon hamppari (myös vegaaninen hamppari), hodari (myös kasvisvaihtoehto), Mr. Panini (kinkku-salami tai mozzarella) ja nakkimuki (Kunnon nakki, chorizo ja bratwursti).

Päätykatsomoista ei ole mahdollista liikkua ottelun aikana muihin katsomonosiin.

Tarjouksena ravintolassa myynnissä ennen peliä ja pelin jälkeen bisse+hamppari-combo 15 eurolla. Katsomonosasta riippuen myynnissä on Zapala-pizzapaloja, panineja, Talon hamppari, nakkimukki sekä nachoja. Lisäksi Pääkatsomossa ja Lumme Energia Aurinkokatsomossa voi nopeasti ja kätevästi hakea matsieväät Selfly Store -älykaapista (lue lisää).

Lumme Energia Aurinkokatsomossa ruokatarjontaan oman mausteensa tuo Haapasalon Hatsapuri -kärry, jossa tarjolla hatsapureja 12 eurolla. Vaihtoehtoina juusto, juusto-liha sekä kasvis. Lisäksi myynnissä myös 6 euron spicy minihatsapuri.

Lumme Energia Aurinkokatsomossa myynnissä herkullisia hatsapureja.

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello 18.30 saakka sekä ottelun jälkeen ravintolassa. Kausaria kassalla näyttämällä saat ennen peliä euron alennuksen kaikista Carlsberg-oluista, siidereistä sekä lonkeroista.

Klubipäädyssä sekä Lumme Energia Aurinkokatsomossa on omia myyntipisteitä juomille. Kioskit palvelevat kaikissa katsomoissa (myös yläkatsomossa). Vessat ovat normaalisti käytössä ja Lumme Energia Aurinkokatsomon takana on myös bajamajoja, jotta vessajonoja ei pääsisi syntymään.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa pääasiassa vain maksukortilla. Ainoastaan Junnupäädyssä voi maksaa ostoksensa käteisellä.

Matsitapahtuman ruokalistat.

Anniskelukatsomot
Bolt Arenan Pääkatsomon lohkot 102–106 sekä Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat HJK:n tämän kauden otteluissa K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholijuoman tulee olla läpinäkyvässä mukissa. Alkoholittomat juomat, kuten limpparit, kaadetaan punaisiin mukeihin.

Huomioittehan Klubipäädyn alaikäiset kannattajat, että anniskelukatsomo on vain täysi-ikäisille. Voitte seurata peliä anniskelukatsomon viereisestä lohkosta 146.

HJK Store
HJK Store palvelee kello 17 lähtien Pääkatsomon ravintolassa sekä ennen matsia Urheilukadulla areenan ulkopuolella. Matsitapahtumassa on myynnissä rajoitettu erä uusia europelipaitoja. Lisäksi vielä viimeistä kertaa elokuun tarjouksena kaikista housuista 20 prosentin alennus. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista, paitsi jo alennetuista tuotteista.

Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store. 

Lisäksi HJK:n ystävämyynti järjestetään tällä kertaa Lumme Energia Aurinkokatsomossa. Ysmyssä tarjolla vanhojen mallistojen tuotteita erikoishintaan. Kausikorttilaisten alennus ei koske ystävämyynnissä olevia tuotteita. Tule tekemään löytöjä edullisesti!

HJK Storen elokuun tarjouksena kaikki housut -20%.

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee viimeistään edellisenä päivänä ostettuja lippuja. 

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi. HSL-lippuetu ei koske MyClub-jäseniä.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä HJK TV:stä. Lähetys käynnistyy noin kello 18.50, ja ottelun selostaa Kim Kallström. Matsilähetys kustantaa 7,99 euroa. Voit seurata peliä täältä.

HJK TV näyttää Farul-matsin suorana lähetyksenä.

ATTENTION Farul supporters!
Away supporters’ stand is the North stand. The entrance is from Urheilukatu next to Sahara football field.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenan katsomoissa on kielletty. Tupakointi tapahtuu tupakointipaikoilla. Voit kysyä lähimmältä järjestyksenvalvojalta tarkemmat ohjeet tupakointipaikoista.

Tervetuloa matsiin! On vain yksi Klubi.

Otteluisäntä
Elisa

Katso Elisan otteluisännyysennakko.