Katsojainfo: UCL-karsinta HJK – Larne FC ke 12.7. klo 19:00

Eurokesä käynnistyy keskiviikkona Bolt Arenalla, kun HJK kohtaa pohjoisirlantilaisen Larne FC:n kello 19. Lipunmyynti on ollut vilkasta.

HJK vs Larne FC
Ke 12.7.2023 klo 19:00 (ovet aukeavat klo 18:00)
Mestarien liigan karsinnat – Bolt Arena

Eurooppalaiset illat ovat taas täällä. HJK aloittaa eurourakan Mestarien liigan ensimmäiseltä karsintakierrokselta, ja ottelupari aloitetaan kotona keskiviikkona 12.7. klo 19.

Lipunmyynti on ollut vilkasta. Tiistaiaamuna lippuja oli mennyt jo yli 8000. Lipunmyyntiä on entisestään vauhdittanut se, että Helsinki Cupin joukkueita on kutsuttu matsiin.

Tupa on tulossa täyteen, joten suosittelemme saapumaan ajoissa paikalle jonottamisen vähentämiseksi. Ovet aukeavat tuntia ennen matsin alkamista.

Liput
Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja myydään myös paikan päällä, mikäli lippuja on vielä myytävänä ottelun alla. Paikan päältä ostettuun lippuun lisätään viiden euron palvelumaksu. Lipunmyyntipisteet löytyvät HJK:n toimiston aulasta sekä Klubipäädystä.

Lippuja oli myyty tiistaiaamuun mennessä jo yli 8000. Toimi siis nopeasti, mikäli haluat varmistaa paikkasi matsiin.

Huomioithan, että lippujen ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta.

Edullisin ennakkolippu HJK:n kotimatsiin kustantaa 20 euroa aikuiselta. Kaikki lasten liput maksavat 5 euroa katsomonosasta riippumatta. Alle 4-vuotiaat pääsevät veloituksetta. Lisäksi lippuja on myynnissä myös alennusryhmille, joihin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä työttömät.

MyClub-etu
HJK:n omille junioreille ja toimihenkilöille on lähetetty linkki, jonka kautta on voinut lunastaa kaksi veloituksetonta lippua. Sisääntulon yhteydessä lipun lisäksi on näytettävä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkortti. Huomioithan, ettei pelkkä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkortin näyttäminen riitä sisäänpääsyyn.

Helsinki Cup -vieraat
HJK on kutsunut Helsinki Cupin -joukkueet keskiviikon europeliin. Lippuja on ollut rajoitetusti jaossa nopeimmille ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen tapahtui erillisen Lyyti-linkin kautta, mutta ilmoittautuminen on jo päättynyt.

Kaikki Helsinki Cupin joukkueille varatut paikat ovat menneet. Kaikille halukkaille ei riittänyt lippuja. Joukkueiden yhteyshenkilöille lähetetään vielä lisäohjeita tekstiviestitse.

Joukkueen yhteyshenkilö voi lunastaa liput keskiviikkoon kello 18 mennessä HJK:n toimiston aulasta. Kello 18 jälkeen lipun lunastaminen tapahtuu erilliseltä lippujenjakopisteeltä Pohjoisen lippukioskilta, jotta toimiston aula ei ruuhkaudu.

Saapuminen
Bolt Arenan portit aukeavat kello 18.00. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Kaikki sisääntuloportit ovat käytössä.

Pääkatsomon ravintola aukeaa kello 18.00. Ravintolaan tullessa suoritetaan turvatarkastus ja lippu tarkastetaan siirryttäessä katsomon puolelle. Ravintolaan on mahdollista tulla viihtymään ennen peliä, vaikka lippu olisikin toiseen katsomonosaan. Toiseen katsomonosaan siirrytään oman turva- ja lipuntarkastuksen kautta.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Klubipäädyn etkot (ei pidetä)
Klubipäädyn etkoja ei pidetä keskiviikon Larne-ottelussa.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Ravintola palvelee kello 18.00 alkaen. Ruokaa on tarjolla heti. Ravintolassa tarjolla muun muassa Talon hamppari (myös vegaaninen hamppari), hodari (myös kasvisvaihtoehto), Mr. Panini (kinkku-salami tai mozzarella) ja nakkimuki (Kunnon nakki, chorizo ja bratwursti).

Ennen peliä, tauolla ja pelin jälkeen Junnupäädystä on mahdollista siirtyä Pääkatsomon puolelle esimerkiksi syömään tai shoppailemaan fanituotteita. Klubipäädystä ei ole ottelun aikana pääsyä muihin katsomonosiin.

Tarjouksena ravintolassa myynnissä ennen peliä ja pelin jälkeen bisse+hamppari-combo 15 eurolla. Katsomonosasta riippuen myynnissä on Zapala-pizzapaloja, panineja, Talon hamppari, nakkimukki sekä nachoja. Tutustu tarjontaan ja hinnastoon tästä.

Uutta! Kioskeista saa jatkossa ostaa myös muutamia HJK kannattajatuotteita. Myynnissä ovat: Lippis, klassikko raitahuivi, On Vain Yksi Klubi -kangaskassi sekä termospullo.

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello kello 18.30 saakka sekä ottelun jälkeen ravintolassa. Kausaria kassalla näyttämällä saat ennen peliä euron alennuksen kaikista Carlsberg-oluista, siidereistä sekä lonkeroista.

Klubipäädyssä sekä Lumme Energia Aurinkokatsomossa on omia myyntipisteitä juomille. Kioskit palvelevat kaikissa katsomoissa (myös yläkatsomossa). Vessat ovat normaalisti käytössä ja Lumme Energia Aurinkokatsomon takana on myös bajamajoja, jotta vessajonoja ei pääsisi syntymään.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa pääasiassa vain maksukortilla. Ainoastaan Junnupäädyssä voi maksaa ostoksensa käteisellä.

Boltin ruokatarjontaa.

Anniskelukatsomot
Bolt Arenan Pääkatsomon lohkot 103–106 sekä Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat HJK:n tämän kauden otteluissa K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholijuoman tulee olla läpinäkyvässä mukissa. Alkoholittomat juomat, kuten limpparit, kaadetaan punaisiin mukeihin.

Poikkeuksellisesti Pääkatsomon lohko 102 ei ole K-18-anniskelukatsomo Larne-ottelussa.

Huomioittehan Klubipäädyn alaikäiset kannattajat, että anniskelukatsomo on vain täysi-ikäisille. Voitte seurata peliä anniskelukatsomon viereisestä lohkosta 146.

HJK Store
HJK Store palvelee klo 18.00 lähtien Pääkatsomon ravintolassa sekä Urheilukadulla, Saharan kentän kulmalla. Tauolla päädyistä on mahdollista liikkua Pääkatsomon puolelle esimerkiksi shoppailemaan fanituotteita.

Matsitapahtumassa on myynnissä myös uusia europelipaitoja Perparim Hetemaj’n ja Bojan Radulovicin painatuksilla. Uudet europelipaidat ovat keskiviikkona 20% alennuksessa. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista (pois lukien europelipaita).

Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store. 

Lisäksi HJK:n toimiston ulkopuolella järjestetään ystävämyynti, jossa tarjolla vanhojen mallistojen tuotteita erikoishintaan. Ystävämyynti siirtyy tauon ajaksi Pääkatsomon pääsisäänkäynnin läheisyyteen. Kausikorttilaisten alennus ei koske ystävämyynnissä olevia tuotteita. Tule tekemään löytöjä edullisesti!

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee viimeistään edellisenä päivänä ostettuja lippuja. 

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi. HSL-lippuetu ei koske Helsinki Cupin joukkueita, eikä MyClub-jäseniä.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä HJK TV:stä. Lähetys käynnistyy kello 18.45, ja ottelun selostaa Casper Pitkänen. Matsilähetys kustantaa 7,99 euroa. Voit seurata peliä täältä. Lisätietoa ottelulähetyksestä voit lukea tästä.

ATTENTION Larne FC supporters!
Away supporters’ stand is at Lumme Energia Aurinkokatsomo section 122.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenan katsomoissa on kielletty. Tupakointi tapahtuu tupakointipaikoilla. Voit kysyä lähimmältä järjestyksenvalvojalta tarkemmat ohjeet tupakointipaikoista.

Tervetuloa matsiin! On vain yksi Klubi.