Kausikorttilaisten etuosto-oikeus Qarabağ-kotipeliin avattu

HJK kohtaa seuraavaksi Eurooppa-liigan karsinnoissa Qarabağ FK:n. Ottelupari avataan vieraissa, jonka jälkeen ratkaiseva peli pelataan kotona torstaina 17.8. kello 19.

HJK:n eurotaival jatkuu Eurooppa-liigan kolmannella karsintakierroksella, kun Molde kaatoi Klubin yhteismaalein 2-1. Seuraavaksi HJK mittaa tasonsa azerbaidzhanilaista Qarabağ FK:ta vastaan. Ensin pelataan vieraissa ja sen jälkeen ratkaiseva kotipeli on vuorossa torstaina 17. elokuuta kello 19.

Klubien Klubi -kausikorttilaiset pääsevät kotiotteluun kausikorttia näyttämällä. Veikkausliiga- ja tilauskausikorttilaisten on ostettava lippu erikseen.

Kaikilla kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus europelien lippuihin. Klubien Klubi -kausarilaisilla on mahdollisuus ostaa etuosto-oikeudella neljä lippua matsiin. Muilla kausikorttilaisilla on mahdollisuus ostaa viisi lippua etuosto-oikeudella.

HJK ei voi taata, että kausikorttilainen saa ostettua nimenomaan omalle paikalleen lipun, mutta etuosto-oikeus tuo ainakin mahdollisuuden ostaa lippu omalle paikallesi. Mitä nopeammin toimit, sitä suuremmalla todennäköisyydellä saat lipun omalle paikallesi.

Lippu.fi on lähestynyt kausikorttilaisia sähköpostitse. Sähköpostiviestissä on linkki, jonka kautta on mahdollista ostaa lippuja etuosto-oikeudella.

Mikäli et ole saanut sähköpostia Lippu.fi:ltä aiheeseen liittyen, ole yhteydessä [email protected].

HJK:n MyClub-jäsenillä on mahdollisuus lunastaa kaksi veloituksetonta lippua seuraavan eurokarsintojen kotiotteluun. Veloituksettomia lippuja on tarjolla rajoitetusti. MyClub-jäsenille on lähetetty tekstiviestitse ohjeet veloituksettomien lippujen lunastamiseen. Lisäksi MyClub-jäsenillä on mahdollisuus myös ostaa lippuja etuosto-oikeudella.

Yleinen lipunmyynti käynnistyy maanantaina 7.8. kello 9. Etuosto-oikeus on voimassa siihen saakka.