Kiitos, Diego! 

326 liigaottelun Aleksi Paananen siirtyy kauden jälkeen AC Ouluun.

Keskikenttäpelaaja Aleksi Paanasen ura jatkuu ensi kaudella AC Oulussa. 

30-vuotias Paananen on pelannut Veikkausliigan aktiivipelaajista eniten otteluita, peräti 326. Tänä vuonna konkarin meriittilistaan kirjattiin ensimmäinen Suomen mestaruus ja toinen Liigacupin voitto. 

Aiemmin KuPSia, FC Lahtea ja FC Interiä edustanut “Diego” pelasi Klubissa 14 ottelua Veikkausliigassa, 4 Liigacupissa ja toistaiseksi yhdessä Konferenssiliigan lohkovaiheen ottelussa. Liigassa hän iski kaukolaukauksella yhden maalin, kun Paananen avasi Klubin hanat toukokuussa tasoitusmaalilla ex-seuraansa Interiä vastaan lopulta 4–1 päättyneessä ottelussa.  

Taitava ja luotettava joukkuepelaaja oli vakiomies keskikentän rotaatiossa, mutta kesä-heinäkuun taitteessa tullut loukkaantuminen synkensi suvea: Paananen missasi pari kuukautta ja kaikkiaan 14 liiga- tai euro-ottelua.

– Itselleni kausi oli loukkaantumisten sävyttämä, mutta saavutin vihdoin kauan kaipaamani Suomen mestaruuden upean joukkueen kanssa. Saavutettiin myös Konferenssiliigan lohkopaikka, mikä on tietysti iso saavutus sekä itselle että suomalaiselle futikselle.

– Ja pelithän jatkuvat vielä, ja voidaan vieläkin tehdä suomalaista futishistoriaa. Iso kiitos joukkuetovereille, staffille, koko seurayhteisölle ja ennen kaikkea tietysti kannattajille jo tässä vaiheessa!

Veikkausliigan maratontaulukossa Siilinjärven Palloseuran kasvatti nousi tällä kaudella jo 16. sijalle 326 liigapelillään. Tällä kaudella listalla taakse jäivät Mikko Innanen, Pyry Kärkkäinen, Piracaia, Mika Mäkitalo, Antti Okkonen ja Magnus Bahne.

Kiitos Diego & tsemppiä jatkoon!