B-junioreiden kaudet päätökseen

HJK:n B-juniorit päättivät kaudet SM-sarjoissa mitalisijoihin.

HJK poikien BSM-joukkueelle SM-sarjan hopeasija

P17 SM-sarjan viimeinen sarjakierros oli jännitysnäytelmä, jossa kahden seuran välillä panoksena oli SM-sarjan mestaruus. HJK pelasi viimeisessä ottelussaan Talin hallissa FC Lahtea vastaan tilanteessa, jossa sen oli saatava ottelusta pisteitä ja samalla sarjan piikkipaikkaa pitävän Käpylän Pallon piti menettää pisteitä ottelussaan VJS:sää vastaan, sillä KäPa oli SM-sarjassa yhden pisteen karkumatkalla.

Vaikka HJK voitti ottelunsa selvästi 7–1, varmisti KäPa mestaruutensa voittamalla oman ottelunsa.

– Joukkue pelasi sarjakautensa nousujohteisesti ja pelaamista ja pelaajia päämäärätietoisesti kehittäen. Valmennus- ja taustatiimi tekivät todella paljon töitä joukkueen eteen, mutta pari kauden aikana kärsittyä pistemenetystä koituivat valitettavasti sarjamestaruuden kannalta kohtalokkaiksi. Tämän kauden kova työ loi varmasti hyvät edellytykset tulevalle sarjakaudelle. Haluan kiittää joukkueen jokaista jäsentä kaudenaikaisesta työstä, joka toi seuralle P17 SM-sarjan hopeasijan, HJK:n akatemiajohtaja Hans Lahti kiittää joukkuetta.

HJK BSM aloittaa valmistautumisen ensi kauteen marraskuun puolessa välissä.

Joukkueen valmennus kaudella 2021–2022:

Vastuuvalmentaja: Mikael Forssell
Valmentaja: Kari Naakka
Valmentaja: Aleksi Lalli (talenttivalmentaja)
Suorituskykyvalmentaja: nimetään myöhemmin
Maalivahtivalmentaja: Marko Frantsi
Fysioterapia: HJK Klinikka

HJK TBSM:lle pronssia

HJK voitti VIFK/YJ:n maalein 10–2 viimeisessä pelissään T18 SM-sarjassa. SM-sarjan 19 pelistään Klubi voitti 16 ja lopullinen sijoitus oli kolmas. Suomen mestaruuden voitti Espoon Palloseura.

– Kauden minimitavoite oli paikka viiden joukkoon ja sitä kautta uudistuvan SM-karsinnan A-lohkoon. Vaikka aina mestaruudesta pelaamme, niin kolmas sija oli lopulta hyvä, päävalmentaja Riku Remes kertoo.

– Toinen tuloksellinen tavoite toteutui myös, kun ensi talvena TBSM-joukkue pelaa naisten Suomen Cupin lohkovaiheessa.

TBSM-joukkueesta pelasi eri ikäluokkien maajoukkueissa tällä kaudella 17 pelaajaa.

Daniela Tolonen, Peppi Kontturi ja Ilona Walta tekivät kauden aikana pitkät sopimukset liigajoukkueeseen. Heidän lisäkseen Neela Antikainen debytoi Kansallisessa Liigassa HJK-paidassa.

Palloliitto on myöntänyt HJK:lle ensi kaudeksi ns. hybridiakatemia-statuksen, jolla pystytään tehostamaan entisestään pelaajakehitystä. HJK TBSM aloittaa valmistautumisen ensi kauteen marraskuun alussa.

Valmennus kaudella 2021–2022:

Talenttivalmentaja: Arttu Heinonen
Akatemiavalmentaja: Joonas Sarelius
Valmentaja: Jan Berg
Valmentaja: Riku Remes
Valmentaja/mv-valmentaja: Juho Illi
Fys. valmentaja: Alvaro Molinos
Fysio: Pauliina Pitkänen

Mikäli olet kiinnostunut joukkueen toiminnasta, ota yhteyttä: [email protected] / 0505679000