HJK:n iltapäiväkerhojen Kannusta mua -turnaus täytti Bolt Arenan

Lähestyvän kesän varma merkki, HJK:n iltapäiväkerhojen Kannusta mua -turnaus, täytti jälleen tällä viikolla Bolt Arenan kentän.

Kannusta mua -turnaus - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Klubin kolmetoista iltapäiväkerhoa eri puolilla Helsinkiä kokoontuvat vuosittain yhteiseen hyvän mielen turnaukseen. Päivän aikana stadionilla seikkailtiin tänäkin vuonna temppurasteilla ja kisailtiin kerhojen välisessä turnauksessa. Vuoden 2023 turnauspokaaleita pääsivät nostamaan sarjansa voittaneet Meilahden ja Snellmanin kerhot.

Vuotuisen turnauksen tavoitteena on tuoda lapsille, sekä katsomossa mukana olleille perheille, suuren urheilujuhlan tuntua sekä liikunnan ja yhdessä tekemisen riemua. Oman kerhon joukkueen kanssa kisailu ja kannustaminen myös vahvistavat lasten kokemaa yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

– Lapset kannustivat omia kerhojaan aluksi vain HJK:na, mutta huomasivat nopeasti, että täällähän on pelkästään HJK:laisia, joten kannustushuutoihin lisättiin oman koulun tai kerhon nimi. Oli hienoa huomata, miten klubilaisuus on lapsille ylpeyden aihe ja kaikkia kerhojamme yhdistävä tekijä, mutta samalla jokaisella kerhollamme on ihan oma identiteettinsä, HJK:n iltapäivätoiminnan kehityspäällikkö Samuel Bird kertoo.

HJK toivottaa kaikille iltapäiväkerholaisille hyvää lähestyvää kesälomaa. Kesäleireillä nähdään!