Ilmoittaudu HJK:n kesän leireille

HJK järjestää kesällä 2021 pääasiassa alakouluikäisille suunnattuja liikunta- ja jalkapalloleirejä sekä aamutreenejä. Ilmoittautuminen leireille on nyt avoinna.

Liikuntaleirit - HJK Helsinki

Leireillä liikutaan monipuolisesti iloisessa leiri-ilmapiirissä jokaisen lapsen yksilölliset tarpeet huomioiden. Liikuntaleirit eivät edellytä jalkapallotaustaa, vaan leireillä liikutaan monipuolisesti eri lajeja kokeillen. Jalkapalloleireillä sen sijaan keskitytään enemmän jalkapalloon. Myös aamutreenit keskittyvät jalkapalloharjoituksiin, mutta ovat jalkapalloleireistä poiketen puolipäiväisiä.

Leirien ohjaajina toimivat HJK:n osaavat ohjaajat, jotka innostavat jokaista leiriläistä osallistumaan ja kehittymään omien taitojensa mukaisesti.

Liikuntaleirejä järjestetään kesä-elokuussa Munkkivuoressa, Maunulassa, Punavuoressa, Hermannissa ja Meilahdessa. Jalkapalloleirit toteutetaan kesäkuussa Töölössä ja Meilahdessa (Lehtikuusentiellä). Aamutreenejä puolestaan järjestetään Malmilla, Kannelmäessä, Laajasalossa ja Pajamäessä pääasiassa kesäkuussa.

Voit ilmoittautua koko viikon leirille tai valita yksittäisiä leiripäiviä. Leireille osallistuminen ei edellytä HJK:n jäsenyyttä, vaan leireille ovat tervetulleita kaikki!

Ilmoittautuminen kaikille kesän leireille on nyt avoinna. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >>

HJK-leiritoiminta panostaa pieniin ryhmiin ja toimii tiloissa, joissa turvallisuus hyvän hygienian ja tarpeellisen toimintaväljyyden suhteen voidaan varmistaa. Seuraamme tarkasti viranomaisohjeita ja epidemiatilanteen kehittymistä. Tilanteen muuttuessa muutokset leireihin ovat mahdollisia.