Rekry: Hae HJK:n juniorivalmentajaksi

Oletko motivoitunut jalkapallovalmentaja tai liikunta-alan osaaja? Haluatko kehittyä valmentajana Suomen johtavien asiantuntijoiden ohjauksessa? Hae valmentajaksi Klubiin!

HJK valmentajahaku

HJK:n joukkueissa harjoittelee lähes 3500 pelaajaa, 5-vuotiaista aikuisiksi saakka. Joukkuetoiminnan ensiaskeleet otetaan 5v5-kaupunginosajoukkueissa, joista motivoituneimmat pelaajat voivat myöhemmin edetä akatemiajoukkueisiin. Pelaajapolku jatkuu kaupunginosapuolella myös 8v8-vaiheen läpi aina aikuisjoukkueisiin saakka.

Haemme Klubiin jalkapallokaudeksi 2023–2024 uusia valmentajia. Suuressa seurassamme on useita työllistymismahdollisuuksia kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen, sekä oto-valmentajaksi, puolipäiväiseksi valmentajaksi että kokopäiväisesti.

  • HJK:n vastuuvalmentajana vastaat oman joukkueesi valmennuksesta kokonaisvaltaisesti. Valmennustiimissäsi on pelaajamäärään soveltuva määrä valmentajia ja apuvalmentajia. Saat arkeesi tiiviin tuen omalta valmennuspäälliköltäsi, joka myös ohjaa ja tukee sinua henkilökohtaisella valmentajapolullasi kohti omia valmennustavoitteitasi.

  • HJK:n kaupunginosavastaavana vastaat oman kaupunginosasi 5v5-pelimuodon joukkueiden valmentamisesta. Työnkuvaasi kuuluu joukkueiden harjoitusten ja pelitoiminnan suunnittelu, organisointi ja johtaminen. Toimit apuvalmentajien tukena pelaamiseen ja harjoitteluun liittyen sekä vastaat joukkueiden arjen hallinnollisesta toiminnasta yhdessä joukkueiden taustahenkilöiden kanssa. Kaupunginosavastaavana toimit osana kaupunginosavastaavien tiimiä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myös HJK:n valmennuskoordinaattorin, kouluttajien sekä kaupunginosatoiminnan kehityspäällikön kanssa.

  • HJK:n valmentajana toimit yhden tai useamman joukkueen valmennustiimissä, joita johtaa joukkueen vastuuvalmentaja. Saat arkeesi tiiviin tuen sekä vastuuvalmentajalta että valmennuspäälliköltäsi, joka tukee sinua henkilökohtaisella valmentajapolullasi kohti omia tavoitteitasi.

Maan johtavana junioriseurana HJK tarjoaa vahvaa tukea jokaisen valmentajan arkeen. HJK mahdollistaa valmentajapolun kohti kunkin valmentajan unelmia, ja useat HJK-valmentajista ovatkin edenneet seuran sisällä kohti omia tavoitteitaan.

Valmentajat saavat HJK:n kautta SPL:n koulutuksia sekä seuran oman sisäisen koulutuspolun. Valmentajat ovat oleellinen osa seurayhteisöä ja nauttivat siksi myös muista seuran eduista, kuten veloituksettomasta sisäänpääsystä liigajoukkueiden kotiotteluihin.

Etsimme henkilöitä, joilla on innostava ja lapsilähtöinen ote valmentamiseen sekä kyky organisoida tehokas ja kehittävä harjoitteluympäristö. Edellytämme myös halua ja kykyä sitoutua seuran valmennuslinjaan. Voit olla valmennuskokemukseltasi alan konkari tai ottamassa valmennusurasi ensimmäisiä askelia. Suunnittelemme mielellämme kanssasi henkilökohtaista urapolkuasi Klubissa.

Valitut valmentajat aloittavat työskentelyn uuden jalkapallokauden alkaessa marraskuussa 2023. Voit kuitenkin halutessasi aloittaa työskentelyn jo aiemmin mm. HJK:n iltapäiväkerhojen lasten ohjauksen parissa.

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 4.6.2023. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä, mutta haastattelemme hakijoita myös jo hakuajan aikana, joten toimithan nopeasti.