Joonas Rantanen: ”Tästä on hyvä jatkaa kohti sunnuntain vierasottelua.”

Samuel Anini Junior - HJK Klubi 04. Photo: © Jussi Eskola
Samuel Anini Junior

HJK Klubi 04 vs KaaPo 4-2

HJK Klubi 04 kohtasi KaaPon eilisessä Kakkosen lohko B:n ottelussa Bolt Arenalla.

– Neljä tehtyä maalia ja ansaittu voitto kontrolloiduilla esityksellä hyvää vastustajaa vastaan, joten voimme olla iloisia jälleen kolmesta pisteestä, totesi päävalmentaja Joonas Rantanen ottelun päätyttyä.

HJK Klubi 04 aloitti erittäin vahvasti. Jo 11 minuutilla Samuel Anini Junior vei Klubin johtoon. Maalin jälkeen Klubi menetti otettaan ja KaaPo sai juonesta paremmin kiinni.

– Pallon liikuttaminen johti hyviin hyökkäyksiin, mutta ajoittain hukkasimme mahdollisuuksia edetä kenttätasapainon takia, kertoi Rantanen.

Ensimmäisen puoliajan lopulla KaaPo sai ensimmäisen selkeän maalipaikkansa ja onnistui tasoittamaan pelin.

Toinen jakso alkoi jälleen vauhdikkaasti ja se palkittiin maalilla. Ottelun 51 minuutilla Kai Meriluoto vei Klubin jälleen johtoon 2-1.

Klubin tupla vaihto toi myös lisää virtaa ja se näkyi myös tulostaululla. Casper Terho lisäsi johdon 3-1:een 71 minuutilla ja pian sen jälkeen Saku Heiskanen viimeisteli 4-1 lukemat komeasta vaparista.

Aivan ottelun lopussa vastustaja sai hieman kyseenalaisen rankkarin, josta syntyi kavennus lukemiin 4-2, joka jäi ottelun lopputulokseksi.

Kokonaisuudessaan peli oli hyvin hallussa ja ansaitulla voitolla joukkue kohensi asemiaan lohkon toisella sijalla kaksi pistettä lohkoa johtavan Ilves/2:n perässä.

– Vaihdettiin puolustusmuotoa toisella jaksolla ja saatiin vastustajan etenemistä rikottua sen myötä. Hoidettiin johtoasemassa pelaaminen melko hyvin ja kypsästi. Tästä on hyvä jatkaa kohti sunnuntain vierasottelua, päättää Joonas Rantanen.

Sunnuntaina 2.8. HJK Klubi 04 kohtaa vierasottelussa FC Espoon Leppävaarassa kello 15:00.

HJK Klubi 04 vs KaaPo 4-2 (1-1)

11’ Anini Jr 1-0
37’ Valtanen 1-1
51’ Meriluoto 2-1