HJK voittoon Kibonan kahdella maalilla

Molemmat joukkueet aloittivat ottelun varovasti ja peli etenikin tasaisissa merkeissä ensimmäiset 15 minuuttia. MYPA haki omia hyökkäyksiään ahkerasti vasemman laidan ja keskustan kautta, mutta ei onnistunut murtautumaan läpisyötöin HJK-puolustuksen selustaan.
Keskikentällä tilanteisiin mentiin kovaa ja ottelun erotuomari Vesa Kuparinen sai pariin kertaan huomauttaa molempien joukkueiden pelaajia liian kovista otteista.
Vartin pelin jälkeen avautui MYPA:n ensimmäisen jakson paras paikka. Hyökkääjä Maxim Votinov juoksi pystypalloon ja laukoi vaikeasta asennosta kovan laukauksen parikymmentä senttiä yli HJK-maalin.
Sen jälkeen HJK otti otteen pelistä. Ensin Sorsa keskitti puskupaikan Johannes Westölle. Seuranneesta kulmasta Juhani Ojala puski vaarallisesti hieman ohi. Pari minuuttia myöhemmin Sorsa keskitti jälleen taka-alueelle, jossa Dawda Bah otti pallon haltuun ja pujottelin maalille. Hänen laukauksensa meni kuitenkin vasemman tolpan väärälle puolelle. Myös Pelvas ja Johannes Westö pääsivät laukaisupaikkoihin, mutta ilman tulosta.
Juuri ennen taukovihellystä Sebastian Sorsa joutui tulemaan lievän loukkaantumisen takia vaihtoon. Tilalle juoksi Zakaria Kibona.
Toisella jaksolla HJK:n hyökkäyspeli piristyi, pitkälti hyvän vireen löytäneen Kibonan avulla. Toisen jakson ensimmäinen huippuvaarallinen tilanne tuli kuitenkin MYPA:lle ja Maxim Votinoville. Hän pääsi puskemaan Ilari Äijälän sivuvaparista ylärimaan. Jälkitilanteen HJK-puolustus hoiti pois omalta alueelta.
Zakaria Kibona väläytti hyvää pelivirettään reilun tunnin pelin jälkeen laukomalla tulisesti, mutta harmittavasti päin MYPA-maalivahti Antti Kuismalaa, joka nyrkkeili tilanteen kulmaksi. Kulmasta Dawda Bah pääsi puskemaan, mutta vain hitusen ohi oikean ylänurkan.
Toisen jakson puoliväli ylitettiin tasaisissa merkeissä. Molempien joukkueiden vaihdot muokkasivat hieman pelin kuvioita, eikä maalin edustalle ollut kummallakaan joukkueella asiaa.
82. minuutilla HJK siirtyi johtoon. Medo antoi HJK:n sivuvaparin vasemmalta puolelta korkeana ja kaartavana takatolppaa kohden. Antti Kuismala joutui huitaisemaan korkean pallon maalin eteen, jossa Zakaria Kibona oli terävimpänä paikalla ja tuikkasi pallon MYPA-maaliin.
MYPA:n kentälle tullut Ady oli tasoittaa pian, mutta hänen laukauksensa hyvästä paikasta HJK-maalin edestä epäonnistui ja kiersi lopulta selvästi ohi maalin.
MYPA sai yliajalla vielä kulman. Maalivahti Kuismala nousi mukaan kulmatilanteeseen, joka pelattiin lopulta lyhyenä. Keskitys maalille jäi vajaaksi ja pallo purkautui keskialueelle. Kibonan onnistui prässäämään pallo pois puolustajalta, ja hän pääsi yksin läpi Kuismala perässään ja tyhjä maali edessään. Rauhallinen sijoitus rangaistusalueen rajalta siirsi HJK:n 2-0 -johtoon. Ne jäivät loppunumeroiksi.

HJK-MYPA 2-0 (0-0)
82′ Kibona 1-0
94′ Kibona 2-0
HJK: Wallén, Kansikas, Ojala, Kärkkäinen, Rafinha, Medo, Ramadingaye (60’ Fowler), Bah, Sorsa (42’ Kibona), Westö (78’ Moren), Pelvas.