Mutsit Inter-matsiin ilmaiseksi lauantaina 13.5.

Ota äitisi ilmaiseksi mukaan lauantaina Bolt Arenalle katsomaan HJK–FC Inter -ottelua. Ostamalla yhden lipun saat toisen lipun kaupan päälle.

HJK kohtaa lauantaina 13.5. FC Interin toukokuun ainoassa Veikkausliigan kotiottelussa. Matsi käynnistyy Bolt Arenalla kello 17.

Sunnuntaina vietetään äitienpäivää. Sen kunniaksi Inter-peliin on mahdollista hankkia kaksi lippua yhden hinnalla. Mikäs sen parempi tapa viettää äitienpäivän etkoja kuin lähteä äidin kanssa yhdessä matsiin.

Voit ostaa hjk.lippu.fi-lippukaupasta kaksi lippua yhden hinnalla. Näin ollen voit napata mutsisi mukaan lauantaina Boltille ilmaiseksi. Edullisimmillaan voit tuoda mutsin matsiin viidellä eurolla, sillä 4-15-vuotiaiden lasten lippu kustantaa vain viisi euroa.

Mutsilippu on mahdollista hankkia minkä tahansa lipun (peruslippu, lasten lippu tai alennusryhmä) kanssa kaupan päälle. Myös paikan päältä ostettaviin lippuihin on mahdollista saada mutsilippu kaupan päälle. Paikan päältä ostettaviin lippuihin lisätään viiden euron palvelumaksu, mutta palvelumaksu ei koske mutsilippua.

Käytännössä Mutsilipun hankkiminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Mene osoitteeseen hjk.lippu.fi, ja valitse lauantain Inter-ottelu (pääset suoraan myös tästä)
  2. Valitse yksi perus-, lasten tai alennusryhmä-lippu haluamastasi katsomonosasta
  3. Paina “Muut lipputyypit”, ja valitse yksi Mutsilippu, jonka hinta on 0€.
  4. Siirry kassalle ja maksa yhden lipun hinta.
  5. Nähdään Boltilla!

HUOM! Mutsilippua ei voi ottaa ilman perus-, lasten tai alennusryhmä-lippua.

Pääravintolassa ja Lumme Energia Aurinkokatsomossa (Itäkatsomo) sijaitsevilta HJK Store -pisteiltä voi Mutsilippua näyttämällä noutaa 2kpl kahvilipukkeita, jotka voi käyttää missä tahansa arenan myyntipisteistä. Kahvilipukkeet ovat jaossa ennen peliä HJK Store -pisteillä.

Lisäksi matsin jälkeen Pääkatsomon ravintolassa Lauantaiklubin jatkoilla jaetaan Mutsilippua vastaan ruusuja 200 ensimmäiselle. Tervetuloa mutsit matsiin!

Klubi-viikonloppuna kausarilaisten juhlaa

Myös Kausikorttilaisille tarjotaan mahdollisuus tuoda oma äiti ilmaiseksi matsiin lauantaina. Kausikorttilaisten kohdalla menettely on seuraava: Tule äitisi kanssa ajoissa ennen peliä HJK:n toimiston aulaan ja annamme äidillesi ilmaisen lipun peliin. Huomioithan, ettemme pysty kausarilaisten kohdalla varmistamaan vierekkäisiä paikkoja äitisi kanssa.

Tuleva viikonloppu on todellinen Klubi-viikonloppu. Perjantaina pelataan Kansallisen liigan derby, kun HJK isännöi Boltilla Helsingin Palloseuraa. HJK–HPS käynnistyy perjantaina kello 18.30. Lisäksi sunnuntaina HJK Klubi 04 kohtaa Bolt Arenalla Kakkosen paikalliskamppailussa PPJ:n kello 17.

Tarjoamme upean Klubi-viikonlopun kunniaksi kaikille Veikkausliiga-kausikortin omistajille pääsyn myös perjantain Kansallisen liigan derbyyn sekä tietysti sunnuntain HJK Klubi 04:n matsiin. Sisäänpääsy kaikkiin viikonlopun otteluihin onnistuu siis myös Veikkausliiga-kausikortilla. HSL-lippuetu ei ole kuitenkaan voimassa Veikkausliiga-kausikortilla Kansallisen liigan tai HJK Klubi 04:n pelissä.

Klubi pelaa Bolt Arenalla viikonlopun jokaisena päivänä.