Bandé ja Vaher maajoukkueisiin

Pikkuhuuhkajiin Matias Ritari, Ville Vuorinen, Marlo Hyvönen, Kai Meriluoto sekä Toni Taipale.

HJK-hyökkääjä Hassane Bandé on kutsuttu Burkina Fason maajoukkueen MM-karsintaotteluihin. Burkina Faso kohtaa vieraissa Egyptin 6.6. ja kotikentällään Sierra Leonen 10.6.

Afrikassa kesäkuun maaottelut ovat, toisin kuin Euroopassa, Fifan kansainvälisiä pelipäiviä. Täten Bandélta jää väliin kaksi Veikkausliiga-ottelua (SJK 7.6. ja Gnistan 12.6.). 

HJK:n toppari Andreas Vaher on puolestaan kutsuttu Viron maajoukkueeseen. Viro kohtaa maaottelussa tiistaina vieraissa Sveitsin ja lauantaina Baltic Cupissa Tallinnassa Färsaaret. Lisäksi Viro pelaa Baltic Cupissa ensi viikolla vielä finaalissa tai pronssiottelussa. Vaher on jäänyt Klubissa pienille peliminuuteille, joten HJK antoi hänelle luvan liittyä maajoukkueen matkaan. 

Ykkösen sarjakärki HJK Klubi 04 viettää tällä viikolla hyvin ansaittua lomaa harjoituksista, mutta koko joukkue ei suinkaan lomaile. Laitahyökkääjä Stanislav Baranov ja toppari Nils Svensson on kutsuttu mukaan edustusjoukkueen harjoitusrinkiin Bandén ja Vaherin tilalle. 

Lisäksi Nollanelosen kolmikko Matias Ritari, Ville Vuorinen ja Marlo Hyvönen on kutsuttu mukaan Pikkuhuuhkajiin, joka pelaa tällä viikolla U21-maajoukkueiden Baltic Cupissa Virossa. HJK:sta mukana ovat myös Veikkausliiga-joukkueen Kai Meriluoto, joka on virallisesti vielä kesäkuun ajan lainalla Puolassa, sekä fysioterapeutti Toni Taipale.

Pikkuhuuhkajat kohtaa isäntämaa Viron torstaina ja Latvian tai Liettuan sunnuntaina. 18-vuotiaalle Ritarille ja 19-vuotiaille Vuoriselle ja Hyvöselle kutsu on ensimmäinen Pikkuhuuhkajiin. 

U18-maajoukkueeseen on valittu HJK Klubi 04:n nelikko Emil Leveälahti, Kaius Simojoki, Eemil Toivonen ja Pyry Mentu. Minihuuhkajat pelaa Portugalin-turnauksessa kolme ottelua: Pe 7.6. vastassa on Tshekki, sunnuntaina 9.6. Portugali ja tiistaina 11.6. Slovakia.

Huuhkajien tuplamaaotteluissa HJK:sta on mukana fysiikkavalmentaja Joni Ruuskanen.