Berat Sadikin johdolla 0-3 -voittoon Hakasta

Haka taipui helsinkiläisille perjantaina Talissa pelatussa ottelussa Berat Sadikin kahdella ja Akseli Pelvaksen yhdellä osumalla.
Klubi otti ottelun nopeasti hallintaansa ja pyöritti palloa totutun maltillisesti. Haka joutui ottamaan tilanteita vastaan ottelun ensimmäisellä jaksolla.
HJK:n avauskokoonpanossa aloittivat maalissa Ville Wallen, puolustuksessa Rami Hakanpää, Valtteri Moren, Mikko Sumusalo ja poikkeuksellisesti laitapuolustajana Sebastian Sorsa. Keskikentällä pelasivat Dominic Yobe, Sebastian Mannström, Cheyne Fowler ja Erfan Zenel, kärjessä puolestaan Berat Sadik ja Jarno Parikka.

Mutta hallinnasta huolimatta ei sen vaarallisempia tilanteita keltaisissa pelannut HJK saanut luotua. Kerran Rami Hakanpää pääsi puskemaan vaarallisesti, mutta yli maalin. Myös Jarno Parikka pääsi puskemaan vaarallisesti, mutta vain tolppaan.
Vasta ensimmäisen jakson vikalla viidellä minuutilla kova paine tuotti tulosta. Mannström lähetti kulmapotkun maalille ja Berat Sadik onnistui pääsemaan palloon ensimmäisenä. Hyökkääjän puskumaali oli hänen ensimmäisensä uudessa joukkueessa.
Lisää oli luvassa heti toisen jakson alkuun. Yobe ja Parikka pelasivat hyvin yhteen ja Parikan läpisyöttö tavoitti Berat Sadikin, jonka onnistui ohittamaan Haka-maalivahti Saku Pesonen. Minuutti toista jaksoa takana ja tilanne oli 0-2.
Sen jälkeen otteet tasaantuivat ja myös Haka pääsi peliin mukaan. Lähes koko toinen jakso edettiinkin puolittaisten vaarallisten tilanteiden vaihdellessa päästä päähän. Ville Wallén joutui muutamaan otteeseen venymään torjuntoihin.
Viimeinen niitti ottelulle tuli vasta kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa. Dawda Bah vapautti Akseli Pelvaksen puolittaiseen läpiajoon. Pelvaksen laukaus otti vielä kimmokkeen Haka-puolustajasta ja löysi tiensä verkkoon.
Lisäosumia ei nähty, joten HJK otti maukkaan 0-3 -voiton ja jatkaa Liigacupissa voitokkaana ja etelälohkon toisella sijalla.
Haka-HJK 0-3 (0-1)