Ennakko: HJK vs Neftçi

HJK:n keskikentän moottori Lucas Lingman: ”Me olemme valmiina.”

Katso Lucas Lingmanin haastattelu!

HJK vs Neftçi
To 12.8.2021 klo 19:00
UEFA Europa League – Bolt Arena

Klubi kohtaa huomenna torstaina 12.8. huipputärkeässä UEFA Europa Leaguen ottelussa azerbaidžanilaisen Neftçi Bakun. Ottelu alkaa Bolt Arenalla kello 19.00.

– Joukkueessa on hyvä meininki päällä ja se näkyy treeneissä. Kaikki odottavat tätä peliä. Me olemme valmiina, kertoi HJK:n keskikentän moottori Lucas Lingman viimeistelytreenien jälkeen.

– Kaikki tietävät pelin panokset, ja lataus on sen mukainen. 

Lingman odottaa tasaista ottelua. Vastustajalla on pari kolme taitavaa pelaajaa, jotka HJK:n pitää pystyä eliminoimaan, jotta he eivät pääsee vahvuusalueilleen.

– Me pelaamme omaa peliämme. Olemme vahva, kompakti joukkue, puolustamme hyvin ja hyökkäämme monipuolisesti. Kyllä siitä hyvä peli tulee, vakuuttaa Lingman.

Lingman tiedostaa hyvin kotiyleisön vahvan tuen merkityksen.

– Kyllä se nähtiin Malmö-pelissä. Oli huikeaa olla kentällä, kun koko Klubipääty oli valkoinen ja puolet stadikastakin pukeutunut valkoisiin. Se tuo ekstralatauksen. Tämän takia tätä fudista tehdään, että saamme näitä kokemuksia. Toivottavasti huomenna on sama juttu, että kaikki pääsisivät paikalle, pidetään hyvää mekkalaa ja mennään jatkoon!

Katso Lucas Lingmanin koko haastattelu otsikkokuvan videolta!

HJK:n pelaajatilanteessa ei ole tapahtunut muutoksia muuta kuin Tim Sparv, joka on mukana kokoonpanossa.

Liput huomiseen otteluun myydään HJK:n lippukaupasta: liput.hjk.fi »

Ottelu näytetään myös suorana lähetyksenä HJK TV:ssä kello 18.50 alkaen: HJK.fi/live »