FC Lahti parempi kotonaan lukemin 3-0

Avausjakso edettiin tasaisissa merkeissä, mutta ilman maaleja. Toisella alkoi tapahtua.

Kun toista jaksoa oli pelattu vain neljä minuuttia, iski kotijoukkue Lahti taululle 1-0 -lukemat. Maalin tekijänä kunnostautui Konsta Hietanen.

HJK ei takaiskusta toipunut, vaan Lahti jatkoi painetta HJK-maalilla. Kymmenen minuuttia Hietasen maalista ja Lahti lisäsi johtoaan. Tällä kertaa nimensä maalisarakkeeseen kirjautti Jukka Sinisalo kulmapotkusta.

Lahti jatkoi hyvää menoaan, ja laukoi vielä kolmannen 68. minuutilla. Nyt asialla oli ex-klubilainen Jani Bäckman.

Kotijoukkue vei pisteet Lahdessa selkeästi 3-0 -lukemin ja nousee ohi JJK:n taulukon kahdeksannelle sijalle, kun jyväskyläläiset puolestaan joutuivat taipumaan MYPA:lle lauantain ottelussaan.

Kärjessä Inter pelaa vasta illemmalla TPS:ää vastaan. IFK voitti eilen oman ottelunsa ja vankisti asemiaan sarjakakkosena.

FC Lahti-HJK 3-0 (0-0)