Fokus Veikkaus­liigassa, Lignell katselee myös jo Larnea

Lipunmyynti Larne-kotipeliin 12. heinäkuuta on käynnissä.

Mikko Lignell on päävastuussa HJK:n eurovastustajien ennakkotarkkailusta.

HJK:lla on edessä vielä kaksi tärkeää Veikkausliiga-ottelua ennen Mestarien liigan karsinta-avausta pohjoisirlantilaista Larnea vastaan. Joukkue etenee peli kerrallaan – viikonloppuna edessä on tärkeä visiitti Espooseen Hongan vieraaksi ja ensi viikon lauantaina Boltille saapuu FC Lahti.

Samaan aikaan edustusjoukkueen valmennustiimistä etenkin Mikko Lignell on jo kääntänyt katsetta hivenen kohti Larnea.

– Toteutamme tuntemattomamman vastustajan kanssa samat rutiinit kuin joka vuosi. Hankimme videoita heidän viime kauden peleistään sekä kesällä jo pelaamistaan harjoitusotteluista. Tutkailemme heidän pelitapaansa ja vahvuuksiaan, pelaajien vaihtuvuutta tälle kaudelle ja niin edelleen. Lisäksi “Linkku” lähtee paikan päälle katsomaan yhtä Larnen valmistavaa ottelua, päävalmentaja Toni Koskela kertoo.

Larnen kausi Pohjois-Irlannissa päättyi huhtikuun lopussa ja uusi kausi alkanee jälleen elokuun puolivälissä. Joukkue palasi harjoitusottelukentille kesäkuun puolivälissä ja ehtii ennen Klubin kohtaamista otella viisi treenimatsia sekä Charity Shield -ottelun Cup-mestari Crusadersia vastaan.

HJK ja Larne kohtaavat Boltilla keskiviikkona 12.7. klo 19 Bolt Arenalla ja Pohjois-Irlannissa viikkoa myöhemmin. Lipunmyynti kotiotteluun on käynnissä – lisätietoja täältä.