HJK ja Aaro Toivonen pidensivät sopimustaan

Uusi sopimus pitää keskikenttäpelaajan Klubissa kauden 2025 loppuun.

Aaro Toivonen kuvattuna Veikkausliiga-ottelussa Ilvestä vastaan Bolt Arenalla.

Keskikenttämies Aaro Toivonen ja HJK tekivät heinäkuussa uuden sopimuksen. Keväällä 18 vuotta täyttäneen Toivosen sopimus jatkuu uudella kontrahdilla kauden 2025 loppuun.

Toivonen on nyt jo toista kautta HJK Klubi 04:n runkopelaajia Kakkosessa. Veikkausliiga-peliasun hän on pukenut kahdesti: Viime vuoden heinäkuussa hän pelasi puoli tuntia IFK Mariehamnia vastaan, kun HJK kärsi lukuisista sairastumisista Mestarien liigan karsintojen Plzen-vierailun jälkeen. 

Myös tänä kesänä Toivonen on toistaiseksi käynyt Veikkausliigassa kentällä kerran. Hän pelasi pari minuuttia plus lisäajan, kun HJK väänsi Larne-otteluparin jälkeen kotivoiton Ilveksestä. Toivosen saldo on siis vakaa: Kaksi kertaa kentällä Veikkausliigassa, kaksi kertaa koppiin 1–0-voitto taskussa. Viime talvena hän myös harjoitteli pitkään edustusjoukkueen mukana ja oli kokoonpanossa Larne-vierasottelussa Mestarien liigan karsinnassa.

Toivonen aloitti jalkapallon Espoon FC Kasiysissä ja vaihtoi alakouluiän lopulla FC Espooseen. Klubiin hän siirtyi ennen C15-ikäluokan pelien alkamista. Poikamaajoukkueita tasaisesti kolunnut Toivonen kuuluu tällä hetkellä U19-maajoukkueen kalustoon.