HJK ja Inter päätyivät 1-1 -tasapeliin

Sarjakakkonen HJK ja sarjajohtaja Inter pelasivat niukan 1-1 -tasapelin sunnuntai-iltana. Siten ero kärkikaksikon välillä pysyy ennallaan kahdessa pisteessä kun kuusi kierrosta liigaa on vielä jäljellä.

Ottelun ensimmäinen jakso oli suhteellisen tasaista ja nihkeää kummaltakin joukkueelta. Maalinteon aloitti kuitenkin vierailija Inter ottelun 34. minuutilla. Laitalinkki Mika Ojala lähetti pallon maalille, jossa siihen ehti ensimmäiseksi Joni Kauko. Kauko puski pallon ohi Wallenin vartioiman maalin.

HJK sai jakson loppuun vielä hyvän paineen, mutta tauolle mentiin silti Interin johdossa.

Toisella jaksolla kotijoukkue HJK piristyi huomattavasti. HJK:n valmennusjohto toi lisää virtaa hyökkäyspäähän kun Juho Mäkelä vaihtui Joel Pohjanpaloon.

1. minuutilla HJK tasoitti. Rasmus Schüller antoi sivuvapaapotkun oikealta, ja sai sen kiertämään vaarallisesti maalia kohden. Inter-maalivahti Doedee arvoi lentoradan väärin ja pallo sujahti verkkoon.

HJK:lla oli hyvät mahdollisuudet voittoon, mutta onni ei sunnuntaina ollut myöten. Kentälle tullut Pohjanpalo oli kahdesti hyvässä paikassa, kummassakaan nuorukaisen pusku ei löytänyt tietään maaliin asti. Myös keskikenttäpelaaja Sakari Mattila pääsi kokeilemaan laukaustaan pariin otteeseen. Pari sujahti hieman ohi, ja yhden maalivahti Doedee sai vaivoin torjuttua kulmaksi.

Tasatulos tietää sitä, että mestaruuskamppailu siirtyy jäljellä oleville kuudelle kierrokselle. Mestaruus on Interin omissa käsissä, mutta sarjajohtajan loppuohjelma näyttää hieman hankalammalta kuin HJK:n.

Liiga jatkuu jo keskiviikkona kun HJK kohtaa KuPS:n kotonaan Sonera Stadiumilla klo 18.30

HJK-Inter 1-1 (0-1)