HJK Klubi 04:n otteluohjelmaan kaksi muutosta – tavoitteena sarjanousu

HJK Klubi 04:n otteluohjelma on nyt valmis. Nuutinen: “Tärkeää, että ohjelma kiertää hyvin FIFA-päivät”.  

Francis Etu - HJK Klubi 04. Photo: @ Mira Lönnqvist

HJK Klubi 04 pelaa kaudella 2023 Kakkosen A-lohkossa. Näet HJK Klubi 04:n lohkon muut joukkueet Palloliiton tulospalvelusta täältä.

Kakkosen otteluohjelma julkaistiin keskiviikkona 1.2. HJK Klubi 04:n osalta kahden pelin alkamisaika muuttui vielä julkaisun jälkeen. Reipas- ja Atlantis Akatemia -kotiotteluiden alkamisaika muuttui seuraavasti:

  • 29.6. klo 17.00: HJK Klubi 04 – Lahden Reipas
  • 30.7. klo 20.00: HJK Klubi 04 – Atlantis FC Akatemia 

A-lohkon ennakkosuosikkeihin kuuluvat Ykkösestä pudonneet lappeenrantalainen PEPO sekä paikallisvastustaja PK-35. Lisäksi viime kaudella Kakkosessa hyvin menestyneet joensuulainen JIPPO ja Lahden Reipas taistelevat luultavasti kärkisijoista. 

– Voimasuhteita on vaikea ennustaa, kun monella joukkueella on paljon vaihtuvuutta. Varmasti ainakin viime kauden A-lohkon TOP3-joukkueet ja Ykkösen putoajat ovat vahvoja, HJK Klubi 04:n päävalmentaja Miika Nuutinen arvioi. 

HJK Klubi 04:n otteluohjelma.

Kakkonen käynnistyy HJK Klubi 04:n osalta maanantaina 24.4. kello 18.30 porvoolaista FC Futuraa vastaan. Nuutinen iloitsee, että otteluohjelma antaa joukkueelle hyvän mahdollisuuden taistella noususta. 

– Meidän kannalta on tärkeää, että otteluohjelma kiertää hyvin FIFA-päivät, jolloin iso osa joukkueesta on edustustehtävissä. Heinäkuussa on pari erittäin tiukkaa viikkoa. Esimerkiksi PEPO- ja JIPPO-vieraspelit tulevat vain muutaman päivän välein.

HJK Klubi 04:n tavoite on nousta sarjatasoa ylemmäs. Ensi kauden jälkeen Kakkosesta nousee vain yksi joukkue uuteen Ykkösliigaan, joka on maan toiseksi korkein sarjataso. Sen sijaan yhdeksän joukkuetta nousee niin sanottuun uuteen Ykköseen, josta tulee kaudella 2024 maan kolmanneksi korkein sarjataso. 

– Lähdemme taistelemaan jokaisessa pelissä voitosta ja sitä kautta lohkovoitosta, Nuutinen sanoo. 

HJK:n kausikortit ovat myynnissä hjk.lippu.fi-osoitteessa. HJK Klubi 04:n oma kausikortti ensi kaudelle kustantaa 30 euroa. Lisäksi HJK:n Veikkausliigakausikortti sisältää kaikki HJK Klubi 04:n kotiottelut.