HJK kolmen vuoden sopimukseen Evans Mensahin kanssa

HJK on on käyttänyt osto-optionsa 19-vuotiaaseen laitahyökkääjään Evans Mensahiin. Sopimus on kauden 2019 loppuun ja sisältää lisäksi vuoden option.

Evans Mensah - HJK Helsinki

Evans Mensah saapui Klubin lainasopimuksella elokuussa 2016 ghanalaisesta Inter Allies FC:stä. Nuori Evans Mensah on noussut Chelsean ex-valmentajan Avram Grantin alaisuudessa Ghanan maajoukkuerinkiin. 19-vuotias hyökkääjä on tällä kaudella murtautunut HJK:ssa pelaavaan kokoonpanoon ja viimeistellyt tällä kaudella Suomen Cupissa kaksi ja Veikkausliigassa kuusi maalia.

– Ulospäinsuuntautunut ja positiivinen Mensah on sopeutunut hyvin Pohjolan oloihin ja HJK:n joukkueeseen. Pelillisesti hän on kehittynyt koko ajan. Mensahin pelityyli on erittäin aggressiivinen, mikä on ehdottomasti hänen vahvuutensa. Myös vasenjalkaisuus on hyvä ase, kovia laukauksiaan hän on jo väläytellyt peleissä, kehuu päävalmentaja Lehkosuo suojattiaan.

– HJK on ottanut minut hyvin vastaan. Kilpailu pelipaikoista on kovaa, mutta haluan kehittyä joka päivä, tehdä kovaa työtä ja saavuttaa unelmani. Haluan voittaa jokaisen ottelun jossa pelaan ja tehdä perheeni ylpeäksi, Mensah painottaa.