HJK löi MYPA:n selvästi – Turussa jäätiin tasapeliin

HJK löi maanantai-illan kamppailussa MYPA:n selkeästi numeroin 1-4 Saviniemessä. Helsinkiläisten maaleista vastasivat Rami Hakanpää, Demba Savage ja Joel Pohjanpalo kahdesti.

Hakanpää pääsi puskemaan pallon verkkoon Rasmus Schüllerin antamasta kulmasta 44. minuutilla.  Minuuttia myöhemmin Savage iski HJK:n kahden maalin taukojohtoon.

Toisen jakson puolessa välissä maaleja tahkottiin urakalla. Ensin Joel Pohjanpalo maalasi HJK:lle kolmannen 62. minuutilla. MYPA kavensi tilanteen 1-3:een reilu viisi minuuttia myöhemmin Tuomas Ahon toimesta. Pohjanpalo iski viimeisen niitin ottelulle tekemällä illan toisen ja HJK:n neljännen.

Voitto oli klubilaisille äärimmäisen tärkeä, varsinkin kun Interin ja TPS:n ottelu Turussa päättyi lukemiin 3-3.

Inter pitää vielä sarjajohtona, mutta HJK nousi nyt kahden pisteen päähän. TPS jää kolmanneksi kolmen pisteen päähän.

Ja jotta mestaruuskamppailuun saataisiin vieläkin enemmän jännitystä, kohtaavat HJK ja Inter ensi sunnuntaina Sonera Stadiumilla. Panokset tuossa ottelussa ovat tietenkin erittäin suuret, kun liigaa on vielä pelaamatta seitsemän kierrosta.

MYPA-HJK 1-4 (0-2)