HJK otti jatkopaikan Mestareiden liigassa yhteismaalein 13-0

Voitto tuli lopulta selvillä lukemilla, vaikka joukkueiden välinen ensimmäinen osaottelu olikin päättynyt tulokseen 3-0. Bangor oli hyvällä asenteella mukana ottelussa 37. minuutille asti, mutta Alex Ringin vapauttava johtomaali herätti HJK:n maali-iloitteluun. Ring pääsi läpiajoon keskeltä ja malttoi laukoa matalan ja tarkan kudin maalin alanurkkaan.

Vielä ennen taukoa HJK eteni kahden maalin johtoon. Dawda Bah lähetti pitkän syötön, johon Berat Sadik ehti ennen Bangor-maalivahti Lee Idziä. Pieni pusku ohi maalivahdin ja varmistus perään että pusku yltää maaliin saakka. Taukonumerot 2-0 näyttivät ratkaiseen pelin.

Bangor tippui heti toisen jakson alkajaisiksi kyydistä. HJK ei kuitenkaan hellittänyt kertaakaan toisella jaksolla vaan haki maaleja loppuvihellykseen saakka. Numerot kertovatkin kotijoukkueen yritteliäisyydestä kaiken olennaisen. Pallo pyöri kotijoukkueen kesken ja hyökkäykset päättyivät lähes järjestään riemuun.

Illan muista osumista vastasivat Rafinha, Parikka sekä kahden maalin miehet Erfan Zeneli, Teemu Pukki ja Kastriot Kastrati. Rafinha ja Kastrati iskivät rebound-palloista. Zeneli, Pukki ja Parikka laukoivat tarkkoilla vedoilla.

Maalit ja minuutit olivat muuten 17-vuotiaalle Kastriot “Kassu” Kastratille ensimmäiset liigajoukkueen paidassa, ellei viime talven Liigacupia lasketa mukaan.

Voitolla HJK etenee Mestareiden liigassa jatkoon kohtaamaan seuraavalla kierroksella Kroatian mestarijoukkue Dinamo Zagrebin. Joukkueiden välinen ensimmäinen osaottelu käydään viikon päästä keskiviikkona 27.7. klo 19.00 Sonera Stadiumilla. Toinen osaottelu on vuorossa siitä viikon päästä.

HJK-Bangor City 10-0 (2-0) (Agg. 13-0)