HJK solmi kaksi uutta pelaajasopimusta

Filip Valenčič (s.1992)

Slovenialainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Filip Valenčič siirtyi PS Kemiin elokuussa 2016. Maansa nuorisomaajoukkueissa esiintynyt Valenčič on tällä kaudella tehnyt Veikkausliigassa kahdeksan maalia ja antanut neljä maaliin johtanutta syöttöä. Hänet valittiin Veikkausliigan kesäkuun pelaajaksi. HJK:n ja Valenčičin sopimuksen kesto on 2,5 vuotta eli kauden 2019 loppuun.

 

Jean-Jacques Bougouhi (s.1992)

Norsunluurannikolta kotoisin oleva Jean-Jacques Bougouhi on siirtyy HJK:hon Venäjän liigasta, jossa hänen seuransa on ollut Ural Yekaterinburg. Ranskankielisen hyökkääjän vahvuutena on räjähtävä voima ja teknisyys. HJK:n ja Bougouhin sopimus on kuluvan kauden loppuun ja sisältää option kaudesta 2018.

 

– Sekä Filip että Jean-Jacques tuovat ihan uudenlaisia vaihtoehtoja hyökkäyspelaamiseemme. Valenčič pystyy pelaamaan monia rooleja hyökkäyspäässä ja hänellä on tältä kaudelta erinomaiset tehot Veikkausliigassa. Hänen aseenaan ovat tempokuljetukset ja vahva vasuri. Bougouhi omaa puolestaan hyökkääjälle vaarallisen yhdistelmän räjähtävää fyysistä voimaa ja teknisyyttä.

– Kausi on jo pitkällä. Pelitapamme on muotoutunut ja joukkue pelaa hyvin. Molempien uusien pelaajien on osoitettava sopeutumiskykyä meidän peliimme ja joukkueeseemme. Toisaalta katsomme jo pitemmällekin eli ensi kauteen, summaa päävalmentaja Mika Lehkosuo sopimusuutisia.