HJK:n kausikorttitavoite täyttyi – yli 2000 kausaria myyty

Kausikorttimyynti on edennyt varsin mukavasti. Kausikortilla varmistat etuosto-oikeuden mahdollisiin lohkovaiheen europeleihin.

HJK on myynyt kaudelle 2023 komeasti yli 2000 kausikorttia. Lukemaan sisältyvät kaikki Klubien Klubin, Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja HJK Klubi 04:n kausikortit. Lisäksi lukemaan sisältyvät myös kumppanien ostamat kausikortit. 

Yhteensä kausikortteja on myyty tähän mennessä 2014 kappaletta. HJK:n tavoite kausikorttimyynnin osalta oli 2000 myytyä kausikorttia, joten tavoite tuli hyvissä ajoin jo huhtikuussa täyteen. 

Huomionarvoista on se, että viime vuosina kausikortteja on myyty vielä varsin mukavasti kauden jo alettua. Lisäksi pieni piikki nähtiin viime vuonna esimerkiksi Eurooppa-liigan lohkovaihepaikan varmistuttua. 

Syy viime syksyn piikkiin oli ainakin osittain siinä, että kausikortilla varmistaa etuosto-oikeuden lohkovaiheen pelien lippuihin. Samainen etuosto-oikeus on voimassa myös tällä kaudella. 

Viime vuonna oli ensimmäistä kertaa myynnissä myös tilauspohjainen kausikortti, jonka myynti jatkuu yhä. 

Tilauspohjainen kausikortti on niin sanottu kestotilaus, jota maksetaan Netflixin tapaan kuukausittaisena suoraveloituksena. Tilaus on aina voimassa vähintään 12 kuukautta. Edullisimmillaan tilauskausarin voi hankkia 12 eurolla Klubipäätyyn. 

Kaikki kausikortit löytyvät täältä

Seuraava kotipeli on VPS:aa vastaan tulevana keskiviikkona 19.4. kello 18. Vepsua vastaan päätykatsomot ovat yhä kiinni Palloliiton kurinpitopäätöksen takia. Tästä syystä kausikorttilaisten täytyy poikkeuksellisesti lunastaa lippu tai varaus otteluun (lue lisää tästä).