Joevin Jones lainasopimuksella HJK:n paitaan

HJK on solminut loppuvuoden kattavan lainasopimuksen Joevin Jonesin kanssa. Trinidad ja Tobagon maajoukkueeseen kuuluva Jones, 23, on nopea ja vahva pelaajaa, joka kykenee työskentelemään monipuolisesti erilaisissa rooleissa puolustuksen laidalla, keskikentällä ja hyökkäyksessä. Jones saapuu HJK:hon kotimaansa pääsarjan hallitsevasta mestarista W Connection FC:stä. HJK:lla on vuoden päätteeksi optio lainan jatkamisesta vuoden 2015 elokuuhun. Sopimukseen sisältyy myös osto-optio.
  • Olen innoissani ja odotan jo uusien joukkuekavereideni tapaamista. Tämä on ensimmäinen sopimukseni Eurooppaan ja haluan todella onnistua. On kunnia päästä edustamaan Suomen menestyneintä seuraa ja esiintymään intohimoisille kannattajille. Annan pelaamiseni puhua puolestaan, toivottavasti pystyn tuomaan uuden ulottuvuuden joukkueen pelaamiseen, kertoi Jones.

Nimi:   Joevin Jones
Pelipaikka:   keskikenttä/hyökkääjä/laitapuolustaja
Pituus:   175 cm
Syntymäaika:   03.08.1991
Aiemmat seurat:   W Connection FC
A-maaottelut ja -maalit:   35 / 0

Jones on pelannut koko uransa kasvattajaseurassaan W Connectionissa. Hän teki debyyttinsä pääsarjatasolla 17-vuotiaana vuonna 2009 ja on sen jälkeen noussut yhdeksi sarjan parhaista pelaajista. Maajoukkuedebyyttinsä Jones teki vuotta myöhemmin ja on esiintynyt maajoukkuepaidassa yhteensä 35 ottelussa, viimeksi kesällä otteluissa Argentiinaa ja Irania vastaan. Viime kaudella kotimaansa pääsarjassa Jones iski 14 maalia voittaen seuransa maalikuninkuuden ja johdattaen W Connectionin mestariksi.