Katsojainfo: HJK-IFK Mariehamn la 5.8. klo 15 – yli 7000 lippua myyty ennakkoon

HJK kohtaa lauantaina IFK Mariehamnin Bolt Arenalla. Otteluun on myyty yli 7000 lippua ennakkoon.

HJK vs IFK Mariehamn
La 5.8.2023 klo 15:00 (ovet aukeavat klo 14:00)
Veikkausliiga – Bolt Arena

Klubi kohtaa lauantaina IFK Mariehamnin Bolt Arenalla kello 15. Lipunmyynti on ollut varsin vilkasta ja paikalle ennustetaan komeaa yleisömäärää. Lauantaina matsifiilistä Lumme Energia Aurinkokatsomossa nostaa trubaduuri kello 14 alkaen.

Lauantaina on myös luvassa tuplapelipäivä, sillä Veikkausliiga-ottelun jälkeen Boltilla pelataan naisten Suomen Cupia, jossa HJK kohtaa PK-35:n kello 20. Veikkausliiga-ottelun liput käyvät myös illan cup-ottelussa. Lisäksi Veikkausliiga-kausikortti käy poikkeuksellisesti myös naisten pelissä. Klubien Klubi -kausikortti ja tilauskausikortti toimivat aina myös HJK:n naisten otteluissa.

Naisten Suomen Cupin pelissä käytössä on vain Pääkatsomo, joten jos lippusi on jossain toisessa katsomossa ja jäät katsomaan iltapelin, siirry Pääkatsomoon.

Liput
Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja myydään myös paikan päällä. Paikan päältä ostettuun lippuun lisätään viiden euron palvelumaksu. Lipunmyyntipisteet löytyvät HJK:n toimiston aulasta sekä Klubipäädystä.

Lipunmyynti on ollut todella vilkasta. Lippuja oli myyty ennakkoon perjantaiaamuun mennessä yli 7000.

Lumme Energia Aurinkokatsomossa ei ole lipunmyyntipistettä, joten jos haluat ostaa lipun itäkatsomoon vasta paikan päältä, saavu peliin Klubipäädyn lipunmyyntipisteen kautta. Bolt Arenalta löytyy myös QR-koodeja, jonka lukemalla pääsee ostamaan lipun nettikaupasta.

Huomioithan, että lippujen ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta.

Edullisin lippu HJK:n kotimatsiin kustantaa 20 euroa aikuiselta. Kaikki lasten liput maksavat 5 euroa katsomonosasta riippumatta. Alle 4-vuotiaat pääsevät veloituksetta. Lisäksi lippuja on myynnissä myös alennusryhmille, joihin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä työttömät.

TUPLAPELIPÄIVÄ
HJK:n ja IFK Mariehamnin välisen Veikkausliiga-ottelun jälkeen pelataan naisten Suomen Cupin ottelu, jossa HJK kohtaa PK-35:n. Ottelu alkaa kello 20. Veikkausliiga-peliin hankitut liput käyvät myös myöhemmin alkavassa Suomen Cupin ottelussa. Lisäksi myös Veikkausliiga-kausikortti käy illan cup-matsissa.

HJK-juniorit Junnupäätyyn
Pohjoispääty on Junnupääty. HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi tiedotteet-osiosta.

Kaikki HJK:n omat juniorit tullaan ohjaamaan Junnupäätyyn. Tauolla Junnupäädyssä vierailee HJK:n pelaaja jakamassa nimmareita ja ottamassa yhteiskuvia. Lisäksi tulevana lauantaina Junnupäädyssä on luvassa todellinen maskottien kokoontuminen, kun Frendiä ovat moikkaamassa Tallink Siljan Harri Hylje sekä OP Uusimaan Hille Hippo.

Ottelun jälkeen pelaajat saapuvat Junnupäädyn edustalle kiittämään nuoria kannattajia, antamaan nimmareita ja ottamaan yhteiskuvia. Junnupäädyssä on jaossa nimmarivihkoja ja lapsille suunnattua ohjelmaa on koko matsin ajan.

Saapuminen
Bolt Arenan portit aukeavat kello 14.00. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Kaikki sisääntuloportit ovat käytössä. Huomioithan, että myös ravintolan kautta voi saapua ottelutapahtumaan.

Pääkatsomon ravintola aukeaa myös kello 14.00. Ravintolaan tullessa suoritetaan turvatarkastus ja lippu tarkastetaan siirryttäessä katsomon puolelle. Ravintolaan on mahdollista tulla viihtymään ennen peliä, vaikka lippu olisikin toiseen katsomonosaan.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Klubipäädyn etkot
Klubipäädyssä pidetään etkot kello 14.30. Klubipäädyn etkoilla asiantuntijavieraana HJK:n joukkueen jäsen.

Klubipäädyn etkoille on mahdollista tulla myös muiden katsomonosien katsojat. Etkojen jälkeen muiden katsomonosien katsojat voivat siirtyä oman katsomonosaan.

Lauantaiklubin jatkot
Matsin jälkeen Pääkatsomon ravintolassa pidetään jatkot, jotka kulkevat nimellä Lauantaiklubi. Jatkoille voi siirtyä heti matsin jälkeen. Kausikorttilaisille on tarjolla HappyHour. Lisäksi kaikille tulijoille erikoistarjouksena 0,5l olut + hamppari yhteishintaan 15 euroa.

Jatkoilla voit katsoa esimerkiksi valmentajien lehdistötilaisuudet sekä pelaajahaastattelut. Lisäksi jatkojen jälkeen Boltilla pelataan naisten Suomen Cupia kello 20. Veikkausliiga-peliin hankitulla lipulla voi jäädä seuraamaan myös illan cup-ottelua HJK vs PK-35.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Ravintola palvelee kello 14.00 alkaen. Ruokaa on tarjolla heti. Ravintolassa tarjolla muun muassa Talon hamppari (myös vegaaninen hamppari), hodari (myös kasvisvaihtoehto), Mr. Panini (kinkku-salami tai mozzarella) ja nakkimuki (Kunnon nakki, chorizo ja bratwursti).

Ennen peliä, tauolla ja pelin jälkeen päätykatsomoista on mahdollista siirtyä Pääkatsomon puolelle esimerkiksi syömään tai shoppailemaan fanituotteita.

Katsomonosasta riippuen myynnissä on Zapala-pizzapaloja, panineja, Talon hamppari, nakkimukki sekä nachoja. Tutustu tarjontaan ja hinnastoon tästä.

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello 14.30 saakka sekä ottelun jälkeen ravintolassa. Kausaria kassalla näyttämällä saat ennen peliä euron alennuksen kaikista Carlsberg-oluista, siidereistä sekä lonkeroista.

Klubipäädyssä sekä Lumme Energia Aurinkokatsomossa on omia myyntipisteitä juomille. Kioskit palvelevat kaikissa katsomoissa. Kaikki vessat ovat käytössä. Lisäksi Lumme Energia Aurinkokatsomon takana on myös bajamajoja, jotta vessajonoja ei pääsisi syntymään.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa pääasiassa vain maksukortilla. Ainoastaan Junnupäädyssä voi maksaa ostoksensa käteisellä.

Anniskelukatsomot
Bolt Arenan Pääkatsomon lohkot 102–106 sekä Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat HJK:n tämän kauden otteluissa K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholijuoman tulee olla läpinäkyvässä mukissa. Alkoholittomat juomat, kuten limpparit, kaadetaan punaisiin mukeihin.

Huomioittehan Klubipäädyn alaikäiset kannattajat, että anniskelukatsomo on vain täysi-ikäisille. Voitte seurata peliä anniskelukatsomon viereisestä lohkosta 146. Mikäli ohjeistuksia ei noudateta, alaikäiset katsojat ohjataan Junnupäätyyn ottelun tauolla.

HJK Store
HJK Store palvelee klo 14.00 lähtien Pääkatsomon ravintolassa sekä erillisellä myyntipisteellä Urheilukadulla. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista. Tauolla päädyistä on mahdollista liikkua Pääkatsomon puolelle esimerkiksi shoppailemaan fanituotteita.

Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store. 

Lisäksi ystävämyynti järjestetään tällä kertaa Lumme Energia Aurinkokatsomossa. Ysmyssä myynnissä vanhojen mallistojen tuotteita erikoishintaan. Kausikorttilaisten alennus ei koske ystävämyynnissä olevia tuotteita. Tule tekemään löytöjä edullisesti!

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee viimeistään edellisenä päivänä ostettuja lippuja. 

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta. Lähetys käynnistyy kello 14.45.

Otteluisäntä
OP Uusimaa. Voit osallistua Instagramissa OP Uusimaan arvontaan, josta voit voittaa Bojan Radulovicin pelipaidan nimikirjoituksella. Osallistu täällä!

HUOMIO IFK Mariehamnin kannattajat / OBS IFK-fans!
Vierasjoukkueen kannattajat ohjataan Lumme Energia Aurinkokatsomon lohkoon 122. IFK-kannattajien sisäänpääsy tapahtuu jäähallin kulmalta Pohjoispäädyn ja Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) kulmasta. Vieraskannattajilla on mahdollisuus ostaa katsomon takaa juotavaa ja ruokaa. Vieraskannattajille on myös omat bajamajat.

På svenska: Alla IFK-fans anvisas att gå till Lumme Energia Aurinkokatsomo läktare 122. Ingången till läktaren är nära ishallen, vid hörnet av den norra och östra läktaren (mellan Pohjoispääty och Lumme Energia Aurinkokatsomo). Det finns mat och dryck att köpa bakom läktaren, och det finns tillgång till egna toaletter (bajamaja).

Muuta
Tupakointi Bolt Arenan katsomoissa on kielletty. Tupakointi tapahtuu tupakointipaikoilla. Voit kysyä lähimmältä järjestyksenvalvojalta tarkemmat ohjeet tupakointipaikoista.

Tervetuloa matsiin! On Vain Yksi Klubi.

Miten HJK:n pelaajat neuvovat nuoria pelaajia raha-asioissa? Katso video!.