Katsojainfo: HJK–Ludogorets to 6.10. klo 19.45

Klubi pelaa Eurooppa-liigan lohkovaiheen kolmannen ottelunsa Töölössä torstaina bulgarialaista Ludogoretsia vastaan. Koostimme katsojille tuttuun tapaan hyödyllistä matsi-infoa.

HJK aloitti Eurooppa-liigan taipaleensa loppuunmyydyllä Bolt Arenalla espanjalaista Real Betisiä vastaan.

Liput 
Katsomossa on vielä jäljellä vajaat 100 vapaata paikkaa. Viimeiset liput ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi. Jos lippuja on myymättä vielä ottelupäivänä, niitä voi ostaa myös HJK:n toimiston infopisteeltä. 

Saapuminen
Arenan portit avataan puolitoista tuntia ennen ottelua eli klo 18.15. Porteilla on totutusti turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa nauttimaan europeli-illan tunnelmasta. Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty.

Ludogoretsin arviolta 40 kannattajaa sijoitetaan pohjoispäädyn koilliskulmaan.

Matsietkot
Klubipäädyssä ei europeleissä järjestetä matsietkoja.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Arenan kioskit ja kahvilat ovat ottelussa auki. Urheilukadun kivijalkaravintola Kot Areena on kiinni yksityistilaisuuden takia, mutta Sports Lounge KLB-1 aukeaa tutusti yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 18.15. Itäkatsomon takana on pienemmille katsojille viime pelien tapaan pieni aktiviteettialue.

Ottelussa ei saa myydä juomia avatuissa tölkeissä Veikkausliigan tapaan, vaan lähtökohtaisesti kaikki juomat tullaan kaatamaan tiskeillä valmiiksi tuoppeihin. Uefan päätös luonnollisesti vaikuttaa tiskien palvelunopeuteen.

Kannattajatuotteet 
HJK Storen myyntipiste löytyy ennen ottelua Urheilukadulta HJK:n toimiston edestä. Matsin päätyttyä vaatetusta voi vielä täydentää HJK:n toimistolta. Myyntipisteiltä saat Oma Mehiläinen -sovellusta näyttämällä maksutta Klubin fanisormen – ohjeet lunastamiseen täällä

Matsijatkot 
Urheilukadun kivijalassa Sports Lounge KLB-1 palvelee myös HJK:n otteluiden päätyttyä.

Keitä kentällä? 
HJK:n pelaajien henkilöhaastattelut. Otteluennakon ja tärpit Ludogoretsin joukkueesta löydät tästä.

Televisiointi 
Viaplay näyttää ottelun suorana lähetyksenä osoitteessa viaplay.fi. Lähetys käynnistyy klo 19.00. Ottelun selostaa Mikko Innanen, studioisäntänä toimii Panu Markkanen ja asiantuntijoita ovat entiset HJK:n lohkovaihepelaajat Markus Halsti ja Mika Kottila. Kentänlaidalta taas raportoi vastustaja Ludogoretsin entinen lohkovaihepelaaja Tero Mäntylä.

Muuta 
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty. 

Lämpimästi tervetuloa!