Katsojainfo: Liigacupin finaali HJK-AC Oulu 1.4. klo 15

Liigacupin finaalissa kahvitarjoilusta vastaa HJK P12 Akatemiajoukkue.

HJK kohtaa AC Oulun Liigacupin finaalissa lauantaina Bolt Arenalla kello 15. Ovet aukeavat kello 14. Ottelussa on käytössä vain pääkatsomo. Sisään pääsee Urheilukadulta pääkatsomon pääovista. Valmistaudu turvatarkastuksiin.

Lippuja voi hankkia ennakkoon aina ottelun alkuun saakka osoitteessa hjk.lippu.fi. Lisäksi lipun voi ostaa vielä paikan päältä HJK:n toimiston aulasta ennen ottelua. Lipunmyynti paikan päällä alkaa kello 14. Kausikorttilaiset pääsevät otteluun sisään kausikorttiaan ovella näyttämällä.

Aikuisten numeroimaton lippu maksaa kymmenen euroa ja lasten viisi euroa. Alle 4-vuotiaat pääsevät maksutta sisään. Myös HJK-juniorit pääsevät veloituksetta sisään kännykän MyClub-sovellusta näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin.

Ottelun kahvitarjoilusta vastaa HJK P12 Akatemiajoukkue. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa. Kaikki buffetin myynnistä tulleet tuotot käytetään joukkueen toimintaan ja varsinkin mahdollisuuteen osallistua kansainvälisiin turnauksiin. HJK P12 Akatemian toimintaa voi seurata esimerkiksi Instagramissa.

Pyydämme otteluun saapuvia katsojia huomioimaan, että Töölössä pelataan viikonloppuna HJK:n järjestämä suuri Play Like A Girl -turnaus. Bolt Arenan ympäristössä liikkuu siten satoja pikkujunioreita tukijoukkoineen, joten parkkipaikat ovat normaaliakin tiukemmassa.

Loppuottelu on Veikkausliigan määräyksestä ”neutraali”, joten kuuluttamosta ei ole normaaliin tapaan luvassa Klubin maalilaulua tai maalintekijöiden hehkutuksia.

Lisäksi testaamme Liigacupin finaalin yhteydessä yhteistyökumppanimme HSL:n matkalippuetua. Perjantaina lipun tai kausikortin ennakkoon ostaneille lähtee matsipäivän aamuna noin kello 10 tekstiviesti, jonka avulla voi aktivoida AB-matkalipun saapuessa matsitapahtumaan.

Mikäli sinulle ei tule tekstiviestiä, tarkasta, että puhelinnumerosi löytyy hjk.lippu.fi:n käyttäjätilin tiedoista. Lisätiedot HSL:n lippuedusta löydät täältä.

Matsi näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

HJK Storen nettikauppa on nyt myös avattu. Pääset tutustumaan Hel Goodsin suunnittelemiin tuotteisiin osoitteessa hjk.fi/store.

Lauantaina HJK:lla on mahdollisuus ottaa tuplamestaruus, sillä HJK kohtaa KuPS:n Kansallisen Cupin finaalissa kello 14.15. Ottelu pelataan Kuopiossa. Lue lisää!

Huomio AC Oulun kannattajat
Oulun kannattajat pääsevät sisään Pääkatsomon pohjoisesta sisäänkäynnistä Saharan kentän kulmalta ja ohjataan Yläkatsomoon seuraamaan ottelua.

L