Kausarilainen! Tuo sunnuntaina kaverisi veloituksetta HJK–KTP-matsiin

Sunnuntaina 11.6. vietettävän jalkapallopäivän kunniaksi kausikorttilainen saa tuoda kaverinsa ilmaiseksi Bolt Arenalle seuraamaan Veikkausliigaa.

Historian ensimmäistä jalkapallopäivää vietetään Suomessa sunnuntaina kesäkuun 11. päivä. Päivä huipentuu Veikkausliigan täyteen kierrokseen. Klubi isännöi KTP:tä kello 18.30.

Jalkapallopäivän kunniaksi Klubi haluaa levittää futiksen ilosanomaa. Kaikki kausikorttilaiset saavat tuoda yhden kaverin ilmaiseksi matsiin. Kausarilaisella on mahdollisuus näyttää kaverilleen, minkälaisia fiiliksiä futis herättää paikan päällä. Huomioi myös Veikkauksen Etuasiakkaiden etu sunnuntain matsiin (lue lisää).

Ravintola avaa ovensa etkotunnelmissa jo kello 15.30. Tervetuloa seuraamaan Ruudusta Veikkausliigan aiempaa matsia Ilves-Honka kello 16 alkaen. Talon hamppari + iso olut -combo yhteensä 15 euroa. Combo tarjolla vain etkojen ajan ravintolassa! Etkoille pääsee myös ilman ottelulippua.

Kausikorttilaisia on lähestytty sähköpostilla ja tekstiviestitse. Viestissä on mukana linkki, jonka kautta lipun voi lunastaa. Veloituksettoman lipun voi lunastaa vain kausikorttilaisen tietoja vastaan.

Lunastaaksesi kaverilipun, toimi näin:

  1. Täytä tekstiviestin tai sähköpostin kautta tulleen linkin kautta pyydetyt tiedot. Mikäli täytät istumapaikkatoiveen, toteutamme sen mahdollisimman läheltä (lähin vapaa paikka). Mikäli jätät istumapaikkatoiveen täyttämättä, valitsemme automaattisella valinnalla vapaan istumapaikan ko. katsomolohkosta.
  1. Saavu Bolt Arenalle ottelutapahtuman alla ja nouda kaverilippu kaverisi nimellä Urheilukadulle pystytetyltä noutopisteeltä (välittömästi HJK:n toimiston vieressä). Bongaa samalla löydöt ystävämyynnistä ja HJK Storen myyntipisteeltä. Lippua noutaessa ei kysytä henkilöllisyystodistusta, vaan se annetaan yksinkertaisesti nimellä ja merkataan noudetuksi. Lippujen noutopiste palvelee kello 17.30 eteenpäin aina ottelun alkuvihellykseen asti (18.30), jonka jälkeen vielä noutamattomia kaverilippuja voi tiedustella HJK:n toimiston aulatiskiltä.
  1. Yksi kausarilainen voi lunastaa yhden kaverilipun. 
  1. Kaverilipun lunastuslinkki toimii sunnuntaihin 11.6.2023 klo 16.30 asti. Tämän jälkeen kaverilippuja ei voi enää lunastaa.
  1. ​​​​​​​Koska kaverilippu on paikan päältä noudettava fyysinen lippu, ei se sisällä HSL-matkalippuetua.

Tervetuloa kannustamaan Klubi voittoon!

Kausikorttilainen voi tuoda sunnuntaina kaverin matsiin veloituksetta.