Keskiviikon KTP-harjoitusottelu on peruutettu

Seitsemän HJK:n Veikkausliiga-joukkueen pelaajaa on tällä viikolla maajoukkueiden mukana. 

HJK ja KTP ovat sopineet, että keskiviikolle sovittua harjoitusottelua ei pelata. Syynä on HJK:n pelaajatilanne seitsemän pelaajan maajoukkuekomennuksen sekä loukkaantumisten vuoksi. HJK on suoraan yhteydessä otteluun pääsylipun tai HJK TV:n katseluoikeuden ostaneisiin.

Liigacupin voitokas KuPS-välierä lauantaina kolhi joukkuetta. Aapo Halme ja Pyry Soiri joutuivat jättämään pelin kesken, ja Joona Toiviokin linkutti pelin loppuun. 

Tärskystään säikähdyksellä selvinnyt Soiri (ja flunssasta toipunut) Tuomas Ollila liittyivät sunnuntaina sovitusti Huuhkajien matkaan. Toivio selvisi niin ikään säikähdyksellä, Halmeen tilanne selviää alkuviikon aikana. 

Soirin ja Ollilan lisäksi Huuhkajien mukana EM-karsintatuplaan lähti Matti Peltola. Pikkuhuuhkajien maaotteluihin on nimetty niin ikään kolme klubilaista: Oliver Pettersson, Maksim Stjopin ja Kai Meriluoto. David Ezeh matkasi puolestaan U17-joukkueen EM-jatkokarsintaturnaukseen. 

Lisäksi edustusjoukkueen taustoista Pikkuhuuhkajissa ovat valmentaja Tuomas Silvennoinen ja fysioterapeutti Toni Taipale, jota tuuraa joukkueelle muutaman vuoden takaa tuttu Tony Elomaa

Positiivistakin loukkaantumisrintamalta kuuluu: Polvivamman selättänyt Valtteri Moren osallistuu maanantaina joukkueharjoituksiin ensimmäistä kertaa yhdeksään kuukauteen. Morenin tavoin polvivammaansa sitkeästi kuntouttanut Roope Riski palaa joukkueharjoituksiin huhtikuun alkupuolella. 

HJK on suoraan yhteydessä KTP-otteluun pääsylipun tai HJK TV:n katseluoikeuden ostaneisiin.

PS. Pelaajien ja taustojen tuoreet profiilikuvat löytyvät täältä! Pelaajien kuvia klikkaamalla löydät katsaukset pelaajien uraan.