Kevään HJK Business Cup keräsi kiitosta – syksyllä seuraavan kerran

Kevään HJK Business Cupin mestaruutta juhli Padel Club Finland. Ilmoittaudu nyt 29.9. pelattavaan syksyn turnaukseen.

Bolt Arenalla oli suuren urheilujuhlan tuntua keskiviikkona 17.5., kun jo perinteikäs HJK Business Cup järjestettiin. Turnaukseen osallistui tänä keväänä 17 joukkuetta ja yhteensä 14 firmaa. Bolt Works ja BDO olivat mukana kahdella joukkueella.

Turnaus käynnistyi aamulla HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahden tervetuliaispuheella. Matsit käynnistyivät neljällä kentällä kello 10. Joukkueet jaettiin neljään lohkoon. Jatkoon pääsivät vain lohkovoittajat, joten taistelu jatkopeleihin pääsystä oli kovaa, mutta reilua.

Kaikki joukkueet pelasivat vähintään kolme peliä. Lohkojaossa otettiin myös huomioon se, että jokaiselle joukkueelle tulisi omantasoisia pelejä.

– On ollut ilahduttavaa huomata, miten HJK Business Cup on kasvanut vuosien varrella entistä isommaksi turnaukseksi, jossa yritykset kohtaavat toisensa jalkapallon ja yhteisöllisyyden merkeissä. Syksyn Business Cup näyttääkin tulevan suuremmaksi kuin koskaan aikaisemmin. Mukana on jo yli 20 joukkuetta, mutta vielä mahtuu mukaan, kannustaa HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

Monen suusta kuultuna kevään HJK Business Cup oli varsin tasokas turnaus. Siitä kertoo jo toki kentällä nähtyjen urheilutähtienkin määrä.

Olympiavoittaja Iivo Niskanen ja TPS-legenda Mikko Hyyrynen vahvistivat Bolt Worksin joukkuetta ja Padel Club Finlandin joukkueesta löytyi lajiosaamista aina Veikkausliigan huipulta saakka, kun Sebastian Sorsa sekä Tero Mäntylä tähdittivät joukkuetta ja Ruudun asiantuntijana työskentelevä Lassi Hurskainen torjui palloja.

Nimimiehet siivittivät Padel Club Finlandin aina turnausvoittoon saakka. Finaalissa kaatui Mehiläinen, joka joutui jo kolmatta kertaa peräkkäin tyytymään hopeaan. Finaali oli todellinen trilleri, sillä ratkaisu nähtiin vasta rankkarikisassa.

Hurskainen ja Mäntylä kehuivat turnausjärjestelyjä finaalivoiton jälkeen.

– Kiva turnaus ja hemmetin hyvin järjestetty. Siitä iso kiitos Klubille, Hurskainen sanoi HJK TV:n haastattelussa.

Katso Lassi Hurskaisen ja Tero Mäntylän haastattelu!

Mehiläinen johti peliä pitkään kahdella maalilla, mutta Padel Club Finland nousi tasoihin loppukirin ansiosta ja vei voiton tasokkaassa rankkarikisassa maalein 7-6 ja virallisiksi lukemiksi kirjattiin 3-2.

Turnaus sai runsaasti kiitosta osallistuneilta. Tunnelma oli erinomainen. Pelaajille oli tarjolla lounas Pääkatsomon ravintolassa ja myös fanijoukot viihtyivät katsomon puolella, kun ravintola palveli asiakkaita koko turnauksen ajan.

Monien osallistuneiden toiveissa olikin, että turnaus järjestettäisiin uudelleen vielä syksyllä. Toiveisiin on vastattu. Syksyn HJK Business Cup järjestetään perjantaina 29.9. Bolt Arenalla.

Ilmoittautuminen on käynnistynyt vauhdikkaasti, mutta vielä mahtuu hyvin mukaan. Voit ilmoittaa yrityksesi mukaan syksyn turnaukseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Kiitos vielä kevään turnaukseen osallistuneille ja toivottavasti näemme syksyllä uudestaan!

Alla turnauksen kuvasatoa.