Komea voitto avausosassa islantilaisvieraista

Kotijoukkue ei aikaillut avausmaaliaan. Jo 13. minuutilla hyökkääjä Juho Mäkelä sijoitti Mika Väyrysen ja Sebastian Sorsan junaileman hyökkäyksen läheltä maalia verkkoon.

1. minuutilla Joel Pohjanpalo hankki niin ikään loistavasti rakennetun hyökkäyksen päätteeksi rangaistuspotkun. Jolle oli laukomassa 16-alueen sisällä, kun KR-toppari laittoi jalkansa Jollen jalan ja pallon väliin.
Pilkun laukoi vasemmasta alakulmasta sisään Mika Väyrynen. Maali oli debytantille luonnollisesti avausmaali HJK-paidassa.

KR Reykjavík sai omat tilanteensa ensimmäisellä jaksolla. Ensin KR-laitalinkki Dofri Snorrason karkasi läpiajoon, mutta nosti pallon Wallénin ja maalin yli. Hieman perään tuli toinen puolittainen läpiajo, mutta tällä kertaa laukaus sujahti ohi.

Toisella jaksolla HJK meni menojaan ja KR:n selkäranka katkesi. Pohjanpalo pamautti Demba Savagen syötöstä tarkasti kaukaa 48. minuutilla lukemat 3-0:aan ja Rasmus Schüller iski komealla yksilösuorituksella taululle 4-0.
  1. minuutilla Pohjanpalo laukoi illan toisen maalinsa KR-puolustuksen jalkojen kautta, 5-0. Reilu kymmenen minuuttia myöhemmin Mäkelä tuikkasi kulman jälkihässäkästä pallon maaliin, 6-0. Viimeinen maali oli hienosti pelanneen Demba Savagen esityöstä ja asialla oli hattutempun viimeistellyt Mäkelä.
HJK nappasi avausosasta siis 7-0 -voiton ja lähtee siten selkeästä johtoasemasta 2. karsintakierroksen jälkimmäiseen osaotteluun, joka pelataan viikon päästä Reykjavikissä.

HJK-KR Reykjavík 7-0 (2-0)