Bolt.Worksin kuukauden taitavin tekijä: Jesse Öst

Kannattajat äänestivät Bolt.Worksin toukokuun taitavimmaksi tekijäksi maalivahti Jesse Östin, joka voisi nähdä itsensä töissä raksalla tai palomiehenä.

HJK ja Bolt.Works järjestävät kuukausittain äänestyksen joukkueen taitavimmasta tekijästä. Toukokuun osalta voiton vei maalivahti Jesse Öst. Muina ehdokkaina olivat Joona Toivio, Lucas Lingman ja Anthony Olusanya.

Öst pelasi toukokuun kuudesta Veikkausliiga-ottelusta neljässä. Öst keräsi kehuja varmoilla otteillaan ja sai ansaitusti tunnustusta valinnalla kuukauden taitavimman tekijäksi. Erityisesti vierasottelussa FC Interiä vastaan Öst osoitti taitonsa torjuen seitsemän kertaa ja pitäen maalinsa puhtaana.

Mikä oli toukokuun osalta mieleenpainuvin hetki?
– Kyllä se oli Inter-peli, kun voitettiin 1-0. Se oli sellainen taisteluvoitto. Ei ehkäpä ollut hienoin voitto, mutta sain ottaa muutaman tärkeän torjunnan siinä pelissä.

Sinulla on erinomaiset refleksit ja reagointikyky. Mitä luulet missä duunissa voisi olla niistä hyötyä?
– Ehkäpä kuljetusala voisi sopia.

Bolt.Worksin tekijät työskentelevät nykyään seitsemällä eri toimialalla: raksaa, teollisuutta, logistiikkaa, hotelli-, ravintola- ja cateringalaa, kiinteistöpalveluita, kaupanalalla ja toimistoilla. Mikä näistä aloista olisi sellainen, jossa voisit nähdä itsesi hommissa?
– Kyllä se varmaan olisi sitten raksa-alalla. Siellä tykkäisin tehdä töitä.

Mikä voisi olla unelmaduuni, jos et olisi jalkapalloilija?
– Palomieshommat voisivat kiinnostaa minua. Siinä on vähän samaa kuin jalkapallossakin, kun tehdään duunia joukkueena. Uskon, että se sopisi minulle hyvin.