Evli tuki Aulis Rytkönen -rahastoa 2400 eurolla viime kaudella – tavoitteet korkealla tällä kaudella

HJK ja Evlin kumppanuus jatkuu myös kaudella 2023. Evli lahjoittaa jokaisesta HJK:n Veikkausliigan kotiottelussa tehdystä maalista 100 euroa Aulis Rytkönen -rahastoon.

Viime kaudella HJK teki Veikkausliigan kotimatseissa yhteensä 24 maalia. Evli lahjoitti jokaisesta osumasta 100 euroa Aulis Rytkönen -rahastoon. Näin ollen viime kauden potti oli 2400 euroa. 

Aulis Rytkönen -rahaston tavoitteena on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen kaikille lapsille ja nuorille perhetaustasta, taloudellisista syistä, fyysisestä vammasta tai muista taustatekijöistä huolimatta. Vuosittain jaettavien avustusten avulla HJK:n junioripelaajat voivat saada henkilökohtaisen maksusitoumuksen joukkueen kuukausimaksua varten.

– Vastuullisuus on tekoja. Toivomme paljon maaleja ja oikeita tekoja kentällä sekä sen ulkopuolella, jotka ilahduttavat niin katsomossa kuin lasten ja nuorten osalta, joita Aulis Rytkönen -rahasto tukee. On upeaa, että pitkäaikainen yhteistyömme saa jatkoa, toteaa HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

Tällä kaudella HJK on tehnyt mukavasti maaleja kotiotteluissaan tähän asti. Viidessä kotiottelussa on syntynyt 13 maalia. Evli on näin ollen tukenut tähän mennessä lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta 1300 eurolla. 

– Evlille keskeisiä arvoja ovat oppiminen ja jatkuva kehittyminen. HJK-yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan lapsille ja nuorille yhdenvertaisen mahdollisuuden harrastaa ja samalla luomaan heille turvallisen ympäristön kasvaa ja kehittyä. Evlille on myös tärkeää tukea yhteiskuntaa työssä lasten ja nuorten syrjäytymistä vastaan. Harrastaminen on tutkitusti yksi parhaista keinoista ehkäistä syrjäytymistä ja lisätä yhteisöllisyyttä sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta, Evlin instituutioasiakkaista vastaava johtaja, Kim Pessala kommentoi yhteistyötä.

HJK kertoi hiljattain, että Aulis Rytkönen -rahasto myönsi täksi kaudeksi lähes sadalle Klubin junioripelaajalle henkilökohtaisen avustuksen jalkapalloharrastuksen jatkamiseksi.

Kiitos Evli tärkeästä tuestanne!