A-lehdet treenaa Boltilla futista – kumppanuus HJK:n kanssa voi tarkoittaa myös hyvinvointia henkilöstölle

HJK:n pitkäaikainen yhteistyökumppani A-lehdet nauttii kumppanuuden tuomasta lisäarvosta myös itse kentän puolella.

Yritykselle kumppanuus urheiluseuran kanssa näyttäytyy usein melko suoraviivaisena. Kumppanin näkyvyys laitamainoksessa tai pelipaidassa on ehkäpä se turvallisin ja tavallisin tapa, ja sitä tehdään toki yhä tänäkin päivänä. 

HJK haluaa tuoda kumppaneilleen lisäarvoa myös muilla tavoin kuin pelkästään näkyvyytenä. A-lehtien kanssa HJK on tehnyt pitkään yhteistyötä. Apu on koristanut HJK:n pelipaitaa kymmeniä vuosia. Yhteistyön jatkuminen näkyy pelipaidassa myös ensi kaudella. 

Yksi kumppanuuden tärkeä puoli on hieman erilainen. HJK tarjoaa nimittäin A-lehtien henkilöstölle työhyvinvointipalveluna treenivuoroa Bolt Arenalta.

– On hienoa pystyä tuottamaan uudenlaista kumppanisisältöä perinteisten näkyvyyselementtien tueksi. Tulevaisuudessa hyvinvointipalveluiden ja tapahtumien kaltainen palveluntuotanto lienee yhä suurempi osa kumppanisisältöjä. Lisäksi pohdimme, miten kumppanuus näyttäytyisi arvokkaana ja aktiivisena osana myös kumppanimme työntekijöiden arjessa: Yhdessä treenaaminen on yksi toimiva ja hieno työkalu tähän. A-lehtien kanssa on ollut hienoa ideoida ja toteuttaa näitä sisältöjä ja nähdä hymyt henkilöstön kasvoilla treeneissä, HJK:n kaupallinen johtaja Sirja Luomaniemi sanoo.

A-lehdet on varsin tyytyväinen HJK:n tarjoamaan treenivuoroon.

– Yhteistyömme syventäminen hyvinvointipalveluihin on luontevaa, sillä me A-lehdissä haluamme tarjota henkilöstölle mahdollisuuksia yhteisöllisyyteen ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Viikoittaisista aamutreeneistä on ehtinyt jo muodostua hauska, liikunnallinen kokoontuminen työkavereiden kanssa. Mukaan mahtuvat kaikki vasta-alkajista puoliammattilaisiin ja puitteet treeneille ovat ainutlaatuiset, A-lehtien CMO Terhi Hauskamaa iloitsee.

”Aika mahtavaa päästä Bolt Arenalle treenaamaan”

Aamuinen harjoitusvuoro Boltilla tuo A-lehtien henkilöstölle arvokasta lisäarvoa kumppanuudesta HJK:n kanssa. Harjoituksia vetävät HJK:n juniorivalmentajat, joten hikikarpalot ovat taattuja aamutreenien jälkeen. 

A-lehtien treenivuorolla opitaan futistaitoja hyvässä porukassa.

– On aika mahtavaa päästä Bolt Arenalle treenaamaan jalkapalloa, Tasja A-lehdiltä fiilistelee harjoitusten päätteeksi. 

Jalkapallotaidot karttuvat hyvässä porukassa. A-lehtien treenivuoro saa jatkoa, joten uusia kikkoja opetellaan myös tänä vuonna. 

– En ollut koskaan aikaisemmin harrastanut jalkapalloa, mutta olen kyllä seurannut vuosien ajan futista. Innostuin heti, kun tuli tällainen mahdollisuus. Olen oppinut ihan alkeista alkaen futistaitoja, kuten miten ainakin yritetään pitää pallo hallussa, Anna A-lehdiltä toteaa hymyillen.  

Uusia taitoja kertyy myös kokeneemmalle pelaajalle. Tasja käy jo muutenkin pari kertaa viikossa höntsäämässä, mutta A-lehtien treenivuorolla saa uusia ärsykkeitä. 

– Olen oppinut aika paljon kovuutta, kun täällä pelataan myös miehiä vastaan. Lisäksi olen oppinut todella paljon 1vs1- ja 2vs2-harjoitteista, Tasja toteaa. 

Katso video