HJK ja Grano jatkavat monivuotista yhteistyötään – vastuullisuus pääteemana

HJK ja seuran monivuotinen yhteistyökumppani Grano jatkavat menestyksekästä yhteistyötään vastuullisuus edellä.

HJK x Grano

Grano on HJK:lle luotettava ja vastuullinen kumppani, joka vastaa Bolt Arenan ilmeestä ja mainospinnoista. Yhteistyö on ollut erittäin toimivaa. 

– Vastuullisuus on HJK:n ja Granon yhteistyön pääteema. Grano on erinomainen esimerkki kumppanista, jolle vastuullisuus on tekoja. Esimerkiksi kaikki Granon tuottamat mainospinnat ja Bolt Arenan ilmettä kohentavat ratkaisut toteutetaan hiilineutraalisti, toteaa HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

– Olemme rakentamassa yhdessä HJK:n kanssa vastuullisempaa ja ympäristöystävällisempää tulevaisuutta, lisää Granon liiketoimintajohtaja Harri Helén.

HJK:n on helppo allekirjoittaa Granon vastuullisuuden teemat, joita ovat ympäristövastuu, sosiaalinen vastuu, asiakasvastuu sekä taloudellinen vastuu. Granolle on tehty myös riippumaton EcoVadis-vastuullisuusarviointi, josta se sai hopeaa. 

– Grano auttaa HJK:n kumppaneita Bolt Arenan mainossisältöjen toteuttamisessa. Varsinkin uusien kumppanien kohdalla Granon osaaminen mainospintojen tekijänä korostuu. HJK:lle on tärkeää, että Grano voi olla myös suoraan yhteydessä HJK:n kumppaneihin mainossisältöjen osalta. Se nopeuttaa ja helpottaa työntekoa, kun turhat välivaiheet jäävät pois.Lisäksi HJK:n kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että Grano pystyy nopeallakin aikataululla reagoimaan kumppanien tarpeisiin. Vastuullisuus, toimitusvarmuus ja kyky reagoida ovat ehdottomasti Granon vahvuuksia, painottaa Villman.

Ennen Veikkausliigan kauden alkua kaikkien kumppanien mainospinnat tullaan tarkastamaan ja tarvittaessa vaihtamaan. Kaikki Bolt Arenan mainospinnat tulevat näyttämään hyvältä, kun kausi käynnistyy huhtikuun alussa Honkaa vastaan.