HJK ja MatchWornShirt yhteistyöhön

Kansainvälisiä huutokauppoja järjestävä MatchWornShirt myy jatkossa HJK:n otteluissa käyttämiä pelipaitoja.

HJK x MatchWornShirt

Maailman suurimpien jalkapalloseurojen kanssa yhteistyötä tekevä MatchWornShirt on urheilumuistoesineiden myyntiin erikoistunut verkkoalusta, joka tarjoaa urheilun ystäville ympäri maailmaa mahdollisuuden saada käsiinsä suosikkipelaajiensa aidot pelipaidat.

HJK on ensimmäinen suomalainen ja yksi ensimmäisistä pohjoismaisista MatchWornShirtin kanssa työskentelevistä jalkapalloseuroista. Klubin Eurooppa-liigan tulevista vastustajista AS Roma ja Real Betis ovat nekin yhteistyössä MatchWornShirtin kanssa.

– Olemme innoissamme yhteistyöstä HJK:n kanssa. Klubin kansainväliset tavoitteet ja innovatiivinen kulttuuri sopivat täydellisesti siihen, mitä teemme MatchWornShirtissä, yhtiön perustaja Tijmen Zonderwijk kommentoi.

– Fanien osallistaminen on keskeistä kaikessa tekemisessämme, ja digitaalisten keinojen avulla pyrimme tuomaan fanit lähemmäs peliä kuin koskaan aikaisemmin. Tämän kumppanuuden avulla pyrimme yhdessä HJK:n kanssa jatkamaan rajojen työntämistä.

MatchWornShirtin logo tulee näkymään loppukaudella HJK:n pelipaitojen hihoissa niin Veikkausliigassa kuin Kansallisessa Liigassa. HJK:n match worn -pelipaidat, jotka nimmaroidaan pukukopissa heti pelien jälkeen, ovat tarjolla valikoiduista otteluista. Ensimmäistä kertaa paitoja on luvassa huutokauppaan lähiviikkoina – kannattaa siis pysyä kuulolla.

Saat lisätietoja MatchWornShirtistä klikkaamalla tästä.