LAHTI CUP: HJK tasasi pisteet FC Hakan kanssa

Ensimmäinen puoliaika oli varsin tapahtumaköyhä, mutta toisella yleisöä hemmoteltiin huomattavasti enemmän. Molemmat joukkueet maalasivat kerran ja näin pisteet jaettiin 1-1 (0-0) -tuloksella.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla ei nähty juurikaan jalkapallon hienouksia. Tasainen ensimmäinen jakso toi molemmille joukkueille muutaman maalipaikan.

Toinen puoliaika alkoi hienoisella Hakan hallinnalla, mutta se ei päässyt kuitenkaan huippupaikoille. 67. minuutilla HJK: puolustus joutui kaatamaan Hakan Pauli Kuusijärven rangaistusalueen sisällä. Seuranneen rankkarin pussitti varmasti Juha Pirinen. Puntit rangaistuspotkujen suhteen tasoittuivat 79. minuutilla, kun HJK:n Kastrati kaadettiin rangaistusalueella. Hakan Ville Kauppinen kuitenkin torjui Erfan Zenelin laukauksen. HJK:n painostus tuotti tuloksen 83. minuutilla Timi Lahden osuessa maalinedustaruuhkasta.

HJK:n parhaana palkittiin Nikolai Alho ja FC Hakan parhaan pelaajan palkinnon pokkasi maalivahti Ville Kauppinen.

HJK päävalmentaja näki ottelun annin myös positiivisena.

– Me saimme ja saamme viikonlopun aikana laaja-alaisesti peliaikaa nuoremmille pelaajillemme. Nämä pelit liigajoukkueita vastaan ovat hyviä paikkoja nuoriso-osastollemme. Hieman sekavaa meidän pelaaminen tänään kuitenkin oli, ynnäsi Muurinen illan annin.

HJK – FC Haka 1-1 (0-0)

67 min Juha Pirinen rp. 0-1
83 min Timi Lahti 1-1

KOKOONPANOT

HJK: Sahlgren, Kansikas (77′ Aspengren), Okkonen (88′ Järvinen), Hakanpää, Lahti, Zeneli, Saksela (77′ Shaughnessy) , Kastrati, Alho, Grönroos (46′ Perovuo), Pahkasalo (46′ Lod)

FC Haka: Kauppinen, Heikkinen, Sanevuori, Salonen (46′ Kuusijärvi), Matrone M., Metzger (77′ Lohvin), Pirinen, Matrone C. (69′ Jussila), McFaul (56′ Lingman), Ojanperä, Kuqi (56′ Lehtonen)