Malaga CF-HJK 0-1 (0-0)

HJK kaatoi vahvasti varamiehisen Malagan 1-0 harjoitusottelussa Espanjassa. Eilen ykkösmiehistöllään pelannut Malaga peluutti reservijoukkueensa pelaajia, eikä mahtanut kovavireiselle Klubille tällä kertaa mitään.

HJK aloitti hyvin ja ensimmäinen jakso olikin helsinkiläisten selkeää hallintaa. Maali jäi tekemättä, vaikka Robin Lod puski kertaalleen ylärimaan ja Mac Kandjikin oli pari kertaa läpiajossa. FCK:ta vastaan pelin lisäajalla HJK:lle voiton varmistanut hyökkääjä ei onnistunut läpiajoyrityksistään, vaan vastustajan maalivahti pääsi katkaisemaan molemmat tilanteet ennen Kandjin laukausta. Kertaalleen hyökkääjä sai pallon maaliin, mutta osuma hylättiin paitsiovihellyksen vuoksi.

Komeassa maalivireessä oleva Gideon Baah merkkautti lopulta itsensä jälleen tilastoihin maalin muodossa. Vasemman laitapuolustajan tontilla pelannut ghaanalainen viimeisteli Klubin voittomaalin kulmapotkusta. Baah jatkoi Robin Lodin tarkan keskityksen päällään Malagan maaliin. Toinen puoliaika oli ensimmäisen tavoin selkeää HJK:n hallintaa, eikä kotijoukkue pystynyt missään vaiheessa haastamaan Klubia tosissaan. Peli toimi HJK:lle tärkeänä kenraaliharjoituksena viikon kuluttua käytävään Brugge-otteluun, joka pelataan Malaga-pelin tavoin nurmikentällä.

Malaga-HJK 0-1 (0-0)

65. Gideon Baah

HJK:Doblas; Baah, Moren (46. Heikkilä), Heikkinen (69. Lehtinen), Sorsa (83. Mannström); Annan, Perovuo; Zeneli (79. Malolo), Väyrynen (46. Porokara), Lod (67. Bancé), Kandji (83. Peiponen)

Vaihdossa: Eriksson, Halme, Tainio, Schüller

Ottelu pelattiin La Cala resortin nurmikentällä, jossa paikalla oli reilu parisataa katselijaa.