Miehet etenivät komeasti Suomen Cupin finaaliin

HJK:n ja FC Lahden kohtaaminen oli odotetun tasainen, ainakin ensimmäisellä jaksolla, jolloin kumpikin joukkue sai luotua muutamia hyviä maalipaikkoja. Lahden vaarallisimmasta paikasta vastasi kärki Jonne Kemppinen, HJK:n puolestaan Akseli Pelvas.

Maaliverkko heilui kuitenkin vasta toisella jaksolla. HJK piristyi avausjaksosta huomattavasti ja siirtyi johtoon 49. minuutin kohdalla, kun HJK-kärki Jarno Parikka upotti rangaistuslaukauksen Lahden maaliin.

Pian HJK:n johto-osuman jälkeen Lahden Jonne Kemppinen karkasi toiseen läpiajoonsa, mutta ohjasi pallon niukasti HJK-maalin ohitse.

Kun Lahti ei onnistunut nopeassa tasoituksessan, lisäsi HJK höyryä ja paineli pian jo 2-0 -johtoon. Erfan Zeneli tarjoili kulman ja maalin viimeisteli Valtteri Moren.

Lahti ei saanut kunnon takaa-ajovaihdetta käyntiin. HJK puolestaan tyytyi rauhalliseen pallonsiirtelyyn ja hyydytti Lahden takaa-ajon taitavasti.

Viimeinen niitti tuli 89. minuutilla kun HJK-hyökkääjä Berat Sadik karkasi läpiajoon ja sijoitti tarkasti tolpan kautta taululle 3-0 -numerot. Ne jäivät myös loppunumeroiksi, mikä tarkoittaa, että HJK eteni Suomen Cupin finaalin toista kertaa perättäin.

Vastustajaksi HJK saa syyskuussa pelattavaan finaaliin Kuopion Palloseuran, joka kukisti toisessa välierässä IFK Maarianhaminan numeroin 3-0.

HJK-FC Lahti 3-0 (0-0)