Niukka tappio norjalaiselle Hönefossille

HJK kärsi Vantaa-turnauksen avausottelussa tappion norjalaiselle Hönefossille lukemin 2-3. Yksi syy norjalaisten voitolle oli HJK:n nukahdukset heti ottelun alussa. Norjalaisjoukkue latoi kaksi maalia 6. ja 7. minuuteilla 16-rajan tuntumasta lähteneillä laukauksilla.

Klubilla kesti melkein koko avausjakso toipua alusta, mutta sen jälkeen peli oli HJK:n hallintaa. Erityisesti Erfan Zeneli ja Mikael Forssell rakentelivat hyviä paikkoja hyökkäyspäässä. Vasta 60. minuutilla HJK kavensi. Laitalinkki Zeneli laukoi komeasti 20 metristä vapaapotkun ylänurkkaan.

Kylmää vettä tuli niskaan kuitenkin heti perään, kun Hönefoss iski kolmannen 64. minuutilla. Näissä lukemissa mentiin ottelun viimeiselle minuutille saakka, jolloin HJK pääsi vielä kaventamaan. Tällä kertaa Zeneli hääri syöttäjänä ja Demba Savage viimeistelijänä.

Loppuvihellys tuli heti maalin jälkeisen aloituksen jälkeen, mikä tarkoitti, että HJK joutui taipumaan tappioon ensimmäisestä kertaa tänä vuonna. Turnaus jatkuu HJK:n osalta lauantaina kun joukkue kohtaa ruotsalaisseura Djurgården IF:n. Ottelu pelataan lauantaina Myyrmäen hallissa klo 13.30 alkaen.