Okkonen: Pelirytmi katosi täysin

Pettymys ei ollut piilossa kotijoukkue HJK:n pelaajien kasvoilta tasapeliin päättyneen MYPA-ottelun jälkeen. Hyvä ensimmäinen jakso ja johtoasema vaihtuivat väsyneeseen toiseen jaksoon ja MYPA:n tasoitukseen.

  • Harmittaa todella paljon. Ensimmäisellä jaksolla peli oli täysin meidän hallinnassamme. Nämä tällaiset pistementykset ovat täysin turhia ja tyhmiä. En tiedä mitä toisella jaksolla tapahtui, mutta tuntui että pelirytmimme katosi täysin, Okkonen harmittelee.

HJK:n vahva ensimmäinen jakso päättyi Joel Pohjanpalon puskumaaliin 39. minuutilla. Silloin kaikki näytti hyvältä: peli rullasi mainiosti eikä MYPA päässyt juurikaan maalipaikkoihin.

Toinen jakso oli heikompi.

  • Teimme todella paljon pieniä virheitä ja päästimme ihan itse MYPA:n peliin mukaan. Meillä oli hyviä paikkoja iskeä vapauttava toinen maali.

Okkonen haluaa että koko joukkue katsoo peiliin.

  • Kadotimme otteen koko joukkueena.

MYPA:n tasoitusmaalikin 82. minuutilla tuli sekavien tilanteiden jälkeen.

  • Pallo ei liikkunut, syöttöpaikkoja ei löytynyt, tukea prässiin ei löytynyt, Okkonen miettii.

  • Tällainen ero ensimmäisen ja toisen jakson välillä laittaa mietteliääksi.

HJK:lle tasapeli oli jo kolmas putkeen. Vaikka edessä on kauden tärkeimmät pelit kun Mestareiden liigan karsinnat alkavat kotipelillä 17. päivä heinäkuuta, ei Okkonen halua vielä miettiä niin pitkälle.

Parannuksen mahdollisuus tulee eteen jo lauantaina.

  • Vierailu Interin luona Turussa on nyt tärkeimpänä mielessä. Koko joukkueen on nyt pohdittava missä mättää ja haettava takaisin hyvä pelivire. Ensimmäinen jakso oli kuitenkin meiltä hyvä, ongelmana on se, että hyvä ote ei kestä koko 90-minuuttia. Tänään ero jaksojen välillä oli todella suuri, samoin viime ottelussa Jaron vieraana.