Osta hyvä Eka Kosketus!

Harrastusta aloittavalle lapselle tai uraansa starttaavalle valmentajalle ensimmäinen kosketus lajiin voi olla ratkaisevan tärkeä. Eka Kosketus onkin osuva nimi huhtikuussa ilmestyneelle 72-sivuiselle HJK:n valmennuksen käsikirjalle.  

Eka Kosketus kokoaa yhteen valmennuksen ja pelaamisen periaatteita Klubin näkökulmasta. Näyttävä ja informatiivinen opus pysyy tiiviisti valmennuksen ytimessä. Se käsittelee monipuolisesti valmennuksen periaatteita ja lataa lukijalleen laadukkaan paketin malliharjoitteita.  

Kirja on jaettu kaikkiin klubilaisiin koteihin, mutta nyt Eka Kosketus on kaupan myös muille. Tartu hetkeen ja hyödynnä ainutlaatuinen tilaisuus ostaa hyvä Eka Kosketus.  

Valmennuksen käsikirjan hinta on tasan 30 euroa + postituskulut 5 euroa. Käsikirjan tueksi HJK julkaisi huhtikuussa myös fyysisen valmennuksen dvd:n Eka Askel, joka sisältää malleja lasten ja nuorten fyysiseen harjoitteluun. Ekan Askeleen hinta on myös 30 euroa + postituskulut 5 euroa. Yhdessä koko paketti maksaa 50 euroa + postituskulut.  

 

Eka Kosketus

* Lapsi

* Taitavaksi valmentamisen periaatteet

* Taitoharjoittelun avainasiat

* Klubin pelaamisen periaatteet

* Pelikäsityksen kehittäminen

* Maalivahtiharjoittelun perusteet

* Nuorten fyysinen harjoittelu

* Henkinen valmennus

* Oikea ravinto ja riittävä uni

* Malliharjoitteet

 Eka Askel

* Koordinaatio

* Tasapaino

* Nopeus

* Nopea jalkatyö

* Liikkuvuus ja notkeus

* Lihaskestävyys

* Keppijumppa

Tilaukset ja yhteydenotot:

[email protected]

[email protected]