Otteluennakko: HJK vs FC Haka la klo 14 – vapaa pääsy!

HJK avaa pelikauden 2023 lauantaina ottelulla FC Hakaa vastaan klo 14. Bolt Arenalla pelattavaan otteluun on vapaa pääsy

16-vuotias hyökkääjä David Ezeh nähdään lauantaina HJK:n kokoonpanossa.

HJK:n kokoonpano on jokavuotiseen tapaan jossain määrin uusiutunut. Uusia kasvoja ovat tähän mennessä maalivahti Jesse Öst, laitapuolustaja Tuomas Ollila, keskikenttäpelaajat Georgios Kanellopoulos ja Aleksi Paananen sekä laituri Topi Keskinen

Lisäksi harjoitusringissä ovat HJK Klubi 04:n viime kauden miehistöstä olleet toppari Oliver Pettersson, keskikenttäpelaajat Niilo Kujasalo, Aaro Toivonen ja Liam Möller sekä hyökkääjä David Ezeh. Tällä viikolla testattavana on ollut myös liberialais-hollantilainen laitapuolustaja Mark Pabai.

Lauantaina nähdään, ketkä uusista kasvoista kirmaavat kentällä. 

Katso Jesse Östin haastattelu!

Poissaolojakin laajasta kokoonpanosta luonnollisesti on. Anthony Olusanya ja Aapo Halme suorittavat parhaillaan varusmiespalvelustaan Urheilukoulussa ja ovat pitkän metsäleirityksen takia Haka-pelistä pois. 

Miro Tenho kävi vuodenvaihteessa operaatiossa korjauttamassa vaivaa, joka häiritsi pelaamista viime kaudella. Kapteeni on pelikunnossa hyvissä ajoin ennen Veikkausliiga-kauden alkua. Hienon talvikauden viime vuonna pelannut Miska Ylitolva kärsi kauden mittaan useammastakin loukkaantumisesta. Myös tällä hetkellä nuori lupaus on telakalla mutta kuntoutuu ennen kauden alkua. 

Roope Riski ja Valtteri Moren kuntouttavat yhä sitkeästi viime kesän loukkaantumisiaan. Heistä Moren palaa joukkueharjoituksiin ensin, mutta jos kaikki menee toivotusti, on kaksikko pelikunnossa kauden kynnyksellä. 

Lauantaina kokoonpanosta puuttuvat lisäksi Arttu Hoskonen, Bojan Radulovic ja Murilo

Katso Samuel Aninin haastattelu!

Haka pelasi hienon viime kauden yltäen lopulta Konferenssiliigan karsintoihin oikeuttavalle nelossijalle. HJK:lle Haka sopi vastustajana kuitenkin hyvin: Kaikki pelit päättyivät voittoon yhteismaalierolla 8–1.

Ottelussa on käytössä vain pääkatsomo, joten kulku katsomoon tapahtuu Bolt Arenan keskikohdalta Arenan pääovista Urheilukadulta. Arenan ravintola on luvannut avata ovensa lauantaina tavallista aikaisemmin, joten kun portit aukeavat klo 13, lämpimissä sisätiloissa on saatavilla mm. Kotburgereita.  

Kauden avausottelu on katsottavissa – tällä kertaa ilman selostusta – myös HJK TV:stä kolmen euron hintaan osoitteessa hjktv.fi