Otteluraportti: HJK – MYPA 2-0 (1-0)

HJK nappasi kauden kolmannen voittonsa MYPAa vastaan, kun Klubi kaatoi aseettoman vierailijan lukemin 2-0. Klubi avasi pelin loistavasti ja Erfan Zeneli vei kotijoukkueen johtoon vain reilun minuutin pelin jälkeen. Zeneli sai hyvän syötön Teemu Tainoilta, otti pallon haltuun, harhautti puolustajan ja laukoi pallon vastustamattomasti takayläkulmaan. Zenelille maali oli kauden kolmas. Ensimmäisellä jaksolla maalipaikat olivat kortilla ja toinen kunnollinen paikka aukesi Tainiolle viisi minuuttia ennen puoliaikaa. Tällä kertaa Zeneli pelasi Tainiolle paikan, mutta kipparin viimeistely lähietäisyydeltä meni puolustuksen jalkojen kautta niukasti maalin ohitse. Avauspuoliaika oli kaiken kaikkiaan Klubin selkeää hallintaa, joskin maalipaikoilla ei mässäilty.

Ensimmäisen puoliajan kaltainen tarkka pelaaminen jatkui myös toisella jaksolla ja kumpikaan joukkue ei päässyt hyville paikoille kovinkaan montaa kertaa. HJK haki vaihtojen kautta lisää tehoja hyökkäykseensä ja 66. minuutin kohdalla kentällä nähtiin pitkästä aikaa loukkaantumisistaan toipunut Nikolai Alho. Alho pääsi viimeistelemään ottelun loppulukemiksi 2-0, kun Demba Savage vapautti laiturin maalintekoon pari minuuttia ennen ottelun päättymistä. HJK:lla ei Alhon maalin lisäksi toisella jaksolla ollut juurikaan paikkoja. Vierasjoukkueen paras tontti siunaantui Pekka Sihvolalle, jonka takakulmaa kohti suuntautuneen puskun Toni Doblas torjui upeasti. Maininnan arvoisesti esiintyi myös kotidebyyttinsä Veikkausliigatasolla tehnyt Obed Malolo.

-Tottakai oli loistavaa päästä takasin kentille. Viisi viikkoa sivussa ja tietysti koko ajan ollut fiilis että haluaa kentälle takaisin. Oli vähän kylmä, mutta kotivoitto joten loistava fiilis, kommentoi 2-0 -maalin iskenyt Alho.

HJK:n ja MYPAn väliset kamppailut menivät tällä kaudella puhtaasti Klubille. Kaikissa kolmessa keskinäisessä pelissä Klubi pääsi juhlimaan voittoa ja maalierokin oli yhteensä komea 7-0.

HJK – MYPA   2-0 (1-0)

(2. Zeneli, 88. Alho)

HJK: Doblas, Sorsa, Heikkinen, Baah, Lampi, Annan (79. Malolo), Tainio (70. Perovuo), Savage, Lod, Zeneli (66. Alho), Kandji.

Vaihdossa: Eriksson, Heikkilä, Mannström, Moren.