Pallosankarit Töölössä

HJK:n, Koululiikuntaliiton ja Suomen Palloliiton yhteisesti organisoima Pallosankarit-tapahtuma Töölössä toukokuun viimeisellä kouluviikolla oli menestys. Toimintapäivän aikana erityistä tukea tarvitseville koululaisille tarjottiin positiivisia elämyksiä liikunnan parissa ja jaettiin tietoa harrasteliikuntamahdollisuuksista. Tapahtumaan osallistui kaksikymmentä helsinkiläistä koulua ja yli 200 oppilasta.

– Pallosankarit oli hieno tapahtuma, josta saimme erittäin myönteistä palautetta niin osallistuneiden koulujen oppilailta kuin opettajilta. Suuri kiitos kaikille järjestelyihin osallistuneille tahoille, HJK:n valmennuspäällikkö Jari Rantanen totesi.

Pallosankarit oli myös lähtölaukaus HJK:n uudelle 8-15-vuotiaiden lasten ja nuorten soveltavan jalkapallon joukkueelle. Ryhmän tavoitteena on luoda lapsille ja nuorille liikunnallinen ja sosiaalinen kehitysympäristö. Joukkueen valmentajana toimii kokenut erityisjoukkueiden valmentaja Ville Sallinen.

– Perustettava uusi ryhmä tarjoaa erityistä tukea tarvitseville tytöille ja pojille heidän tarpeensa huomioivan ympäristön, missä kasvaa ja kehittyä liikunnallisesti ja sosiaalisesti jalkapallon parissa, Sallinen kertoo.

HJK:ssa erityisryhmäjoukkueita on toiminut yli viidentoista vuoden ajan.

– On aivan upea asia, että voimme jatkossa tarjota toimintaa myös lapsille ja nuorille. Toivotan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi mukaan nauttimaan harjoittelusta, pelaamisesta ja niin joukkueen kuin seuran tarjoamasta yhteenkuuluvuuden tunteesta.

HJK:n 8-15-vuotiaiden jalkapallon erityisryhmän harjoitustapahtumat kesäkuussa:

Sunnuntaina 10.6. Töölön kuplahalli klo 10.00-14.00 (Urheilukatu 1-5)
Tiistaina 12.6. Sahara-kenttä klo 19.00-20.00 (Urheilukatu 1-5)
Tiistaina 19.6. Talin halli klo 17.00-18.00 (Purotie 8)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

valmentaja Ville Sallinen
villesallinen1(a)gmail.com, p. 050 517 6763

valmennuspäällikkö Jari Rantanen
jari.rantanen(a)hjk.fi, p. 050 548 1960