Ratkaisu siirtyy jälleen – HJK ja Inter 2-2 -tasapeliin

Mestaruuden ratkaisu siirtyy jälleen, mutta liikahtaa lähemmäksi HJK:ta kuin Honkaa. HJK:n ja Interin tasapeli kasvattaa eroa pisteellä sillä Honka hävisi oman ottelunsa TamU:lle 2-1. Ero kärkijoukkue HJK:n ja kakkosen Hongan välillä on nyt kuusi pistettä. Pelejä on jäljellä kolme.

HJK ja Inter aloittivat ottelun melko sekavissa tunnelmissa. Ensimmäisen kerran kotijoukkue hätyytteli Inter-maalia 10. minuutilla, kun Dema kokeili yllättäen kaukaa. 28. minuutilla Erfan Zeneli laukoi komeasta volleystä ylärimaan.
Puolen tunnin jälkeen alkoi tapahtua. HJK-toppari Mathias Lindström puski pallon kulmasta verkkoon ja minuutti myöhemmin Zeneli tuikkasi joukkueensa kahden maalin johtoon takatolpalta.

Mathias Lindström ja HJK:n ensimmäinen maali
Inter vastasi nopeasti. 37 minuuttia ja Interin vasemman laidan Henri Lehtonen tälläsi kavennuksen ja kaksi minuuttia myöhemmin Severi Paajanen survoi ruuhkasta tilanteeksi 2-2.
Ensimmäisen jakson yliajalla Bah tulitti vielä ylärimaan.

Erfan Zeneli ja HJK:n toinen maali
Toisella jaksolla tempo rauhoittui. Parhaat paikat avautuivat kuitenkin HJK:lle. Vaihdosta peliin tullut Teemu Pukki vapautti Pelvaksen läpiajoon 68. minuutilla. Toinen läpiajo tuli kun Bah vapautti myös vaihdosta kentälle juosseen Mäkelän. Sekä Pelvas että Mäkelä joutuivat toteamaan Interin maalivahdin Patrik Bantamoin paremmaksi.
Lukuisista paikoista huolimatta Inter kesti paineen. 2-2 -tilanne jäi loppulukemiksi, mutta täyttä pettymystä ei HJK:n vaihtopenkillä nähty. Hongan ja TamU:n ottelun lopputulokseksi ilmoitettiin 2-1, mikä tarkoittaa että HJK ottaa jälleen pienen askeleen lähemmäksi mestaruutta.
Seuraava HJK:n ottelu onkin ensi lauantaina Suomen Cupin finaali TPS:aa vastaan. Seuraava Veikkausliigaottelu on vierasottelu Jyväskylässä viikko Cupin finaalista.