Ring johdatteli HJK:n voittoon

HJK:n ja IFK Mariehamnin välistä Liigacupin ottelua perjantaina ei ehtinyt kulua kuin 13 minuuttia, kun laidalta vapaaksi pelattu Alexander Ring antoi tarkan keskityksen maalille, josta hyökkääjä Berat Sadik pääsi puskemaan pallon verkkoon.

Keskikentällä lopulta koko pelin uurastanut Ring pääsi itse iskemään 3-0 -numerot taululle.

• Pitää olla tietenkin tosi iloinen että pienen loukkaantumisen jälkeen sain taas täydet minuutit tilille. Omaan suoritukseeni olen ihan tyytyväinen. Sellainen pieni ailahtelu pelin sisällä on vielä parannettavien asioiden listalla, Ring miettii.

Samalta osa-alueelta mies löytää myös perjantain ottelun perusteella joukkuepelissä kehityskohteen.

• Liikaa tempo ja ote vaihtelee ottelun sisällä. Toki meillä on vielä aikaa parantaa sitä osa-aluetta. Mutta voittoon ja suurinumeroiseen tulokseen ja oman pään nollaan olen tosi tyytyväinen joukkueen tiimoilta. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Hyökkäyspäässä maalinteko perjantaina näytti helpolta. Suurin osa huippuvaarallisista tilanteista päättyi maaleihin.

• Paikkoja on tullut kaikissa peleissä, ja perjantaina myös viimeistelyssä oli tietynlaista rentoutta. Hyökkäysosastolla on hyvä vire päällä ja ilmankos, sillä sieltä löytyy tälle kaudelle myös laatua, Ring sanoo.

Joukkue siirtyy perjantain ottelun jälkeen ansaitulle kolmen päivän minilomalle. Treenit jatkuvat tiistaina, ja luvassa on tehokas viikko sekä Liigacupia Interin vieraana ennen ensi viikonloppuna alkavaa leiriä Espanjan lämmössä.

• Meillä on ollut normaalia tiuhempi kevät, joten on ihan mukava saada hieman hengähtää. Leiristä on kuitenkin tulossa tiivis. Se on myös aina yksi kevään huippuhetki. Luvassa on loistavat olosuhteet ja lyhyt pako kotimaan kylmyydestä. Pääsemme joukkueena hiomaan tiettyjä asioita mutta myös keskittymään ja kasvattamaan joukkuehenkeä entisestään tulevaan kauteen.