Toukokuun kotimatsit alkaen 13€ kuukaudessa – tutustu Tilauskausikorttiin

HJK:n tilauskausikortti on aina ajankohtainen. Tällä viikolla sadalle ensimmäiselle tilauskausikortin ostaneelle HJK-huivi kaupan päälle.

Futiskevät on käynnissä. Sen huomaa myös katsomalla Veikkausliigan otteluohjelmaa, sillä Klubilla on edessään kolme tulikuumaa Veikkausliigan kotipeliä vielä toukokuun aikana.

Tulevana perjantaina vastassa on sarjakärki VPS. Ensi viikon keskiviikkona pelataan kauden ensimmäinen Helsingin paikalliskamppailu, kun Gnistan saapuu Boltille vieraaksi. Lisäksi ensi viikon lauantaina Töölössä pelataan Ilvestä vastaan.

Lipunmyynti toukokuun otteluihin on käynyt todella vilkkaana. Perjantain VPS-matsiin on myyty jo pitkälti yli 5000 lippua. Ensi viikon Gnistan-matsin osalta lipunmyynnin lukema lähestyy jo kovaa vauhtia 6000 myytyä lippua.

Tilauskausikortti on uudenlainen ja aina ajankohtainen tapa liittyä kausikorttilaiseksi. Esimerkiksi toukokuun kotimatseihin normaalihintaiset irtoliput kustantavat edullisimmillaan 60 euroa, kun taas tilauskausikortilla näet kaikki Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja HJK Klubi 04:n kotimatsit alkaen 13 eurolla kuukaudessa.

Lisäksi tilauskausikorttiin kuuluu myös Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen kotiottelu sekä totta kai etuosto-oikeus muihin europeleihin. Sata ensimmäistä tällä viikolla tilauskausikortin ostanutta saavat veloituksetta HJK-huivin kaupan päälle. HJK on sähköpostilla yhteydessä niihin tilauskausikortin ostaneisiin, jotka saavat veloituksetta HJK-huivin.

Tilauskausikorttien hinnat

Pääkatsomo30 €/kk
Lumme Energia Aurinkokatsomo (Itäkatsomo)20 €/kk
Yläkatsomo23 €/kk
Klubipääty13 €/kk
Junnupääty13 €/kk

Tilauskausikortti sisältää:

  • HJK:n Veikkausliigan kotiottelut
  • HJK:n Kansallisen Liigan kotiottelut
  • HJK Klubi 04:n kotiottelut
  • HJK:n Suomen Cupin kotiottelut (miehet, naiset)
  • HJK:n Liigacupin ja Kansallisen Cupin kotiottelut (miehet, naiset)
  • HJK:n ensimmäinen UEFA Champions League -karsinnan kotiottelu
  • Etuosto-oikeus muihin euromatseihin
  • 10 % alennus HJK Storen tuotteisiin ottelutapahtumissa
  • HJK lahjoittaa jokaisesta tilauksesta 1 € / kk Aulis Rytkönen -rahastoon

Lisätietoa tilauskausikortista

Tilauskausikortin tilauskausi on 12 kuukautta tilaushetkestä eteenpäin. Tilauskauden jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti samalla kuukausihinnalla toistaiseksi voimassa olevana tilauksena.

Tilauspohjaisen kausikortin laskutusjakso on aina yksi kalenterikuukausi. Irtisanomisaika on määräaikaisuuden loputtua seuraavan laskutusjakson loppuun. Jos irtisanot tilauksesi esimerkiksi 15. huhtikuuta, tilaus päättyy 31. toukokuuta.

Tilauspohjaisen kausikortin summa veloitetaan tililtä aina automaattisesti, eli se ei vaadi kausikortin haltijalta toimenpiteitä.