Vieraspeli kotikentällä – Haka-HJK Talissa perjantaina

Alunperin ottelu oli tarkoitus pelata Valkeakoskella Saharassa lauantaina, mutta kovien pakkasten takia peli on siirretty perjantaille Taliin. HJK:n Jarno Parikka on tyytyväinen tästä siirrosta.
– Se olisi ollut varmasti monelta osin hankala peli kovassa pakkasessa, joten olen ihan iloinen että pääsemme Taliin hieman maltillisempiin olosuhteisiin. Erikoista tässä on tietenkin se, että peli on edelleen Hakan kotipeli.
Viime viikon lopulla ja viikonloppuna HJK taisteli tiukoissa otteluissa Seinäjoen Komia-turnauksessa. Vastassa olivat kovat ruotsalaiset, joiden kanssa tuloksina olivat tasapeli ja tappio.
Nyt alla on viikon pituinen normaali treeniviikko, ja meno on ollut normaalin kovaa.
– Olemme menneet kovaa sen sijaan että olisimme jääneet palauttelun ja valmistautumisen kierteeseen, Parikka kertoo.
HJK:lla on alla kolme Liigacupin ottelua ja tappioton tili. Kahdesti sinivalkoraitaiset ovat voittaneet ja kerran päätyneet tasapeliin. Tuorein ottelu MYPA:aa vastaan päättyi HJK:n 2-1 -voittoon.
Sami Ristilän luotsaama Haka puolestaan on edelleen voitotta Liigacupissa. Joukkue on kärsinyt vierastappiot sekä IFK Marienhamnille että Hongalle ja viimeisimmässä ottelussaan 0-1 -kotitappion FC Interille.
HJK-leirissä ottelu on luonnollisesti viikon kohokohta.
– Menneinä viikkoina otteluita on ollut pääsääntöisesti kaksi viikossa, paitsi tällä viikolla. Kun alla on tiukka treeniviikko, niin sen päätteeksi tuleva peli on viikon kohokohta. Ja totta kai Haka vastustajana tietää aina klassikko-ottelua. Oli sitten talvi tai kesä, Jarno sanoo.

 

Lisää Liigacupista Veikkausliigan sivuilla täällä